Програма на Лятно кино-Поморие на 3 август 2022 г.

Програма на Лятно кино-Поморие на 3 август 2022 г.

От 20,45 ч.- филмът на САЩ  -„DC лигата на супер-любимците“ , продължителност 104 мин.

Кратък анонс: В “DC Лигата на супер-любимците,” суперкучето Крипто и Супермен са неразделни най-добри приятели, споделящи едни и същи сили, борещи се рамо до рамо с престъпността в Метрополис. Когато Супермен и останалите герои от Лигата на справедливостта са отвлечени, Крипто трябва да убеди група животни от приюта – Ейс хрътката, ПиБи прасето-боец, Мъртън костенурката и катерицата Чип да овладеят новопридобитите си сили и да му помогнат да спаси супергероите.

Българската комедия „Бай Иван: Филмът“ ще се прожектира от 22,30 ч. Филмът, създаден  през миналата година, е базиран на изключително популярния образ Бай Иван от Youtube канала “Светът на Ванката”. Сценарият не е просто поредица от скечове, а има сюжетна линия, драматургия, обрати и много хумор. Продукцията е заснета с най-съвременна снимачна техника и в никакъв случай не изглежда като интернет клип. Монтажът е динамичен, а саундтракът – запомнящ се.
Кратък анонс:

Бай Иван печели участие в популярно телевизионно шоу и тръгва за „Софията“ заедно със съпругата си Спаска, за да спечели голямата награда. По пътя ги очакват музикант-стопаджия, ракия в резервоара на колата, кражба на същата, пътуване с камион, малоумен полицай и множество други малки и големи катастрофи. В крайна сметка Бай Иван стига до шоуто, но губи играта, захласнат по една от участничките. Освен играта е на път да загуби и любимата си Спаска.

По обратния път към Бургас, Бай Иван и Спаска са останали без нищо (дори колата им леко се е взривила), но въпреки всичко се връщат щастливи у дома, където обаче ги очаква една доста голяма изненада…

Продължителността на филма е 95 минути.