ПФК “Локомотив” – Пловдив спечели турнира Pomorie cup 2015

Отборът на ПФК “Локомотив” Пловдив спечели турнира Pomorie cup 2015 след победа на финала с ФК “Созопол” с 1:0. Единственият гол вкара Берсен Карагерен в 32-та минута с глава. Същият футболист удари греда в 63-та минута. Купата на победитeля в турнира Pomorie cup 2015-  на ПФК “Локомотив” Пловдив бе връчена от кмета на Община Поморие Иван Алексиев.
Бяха раздадени и индивидуални награди:
– Голмайстор на турнира стана Деан Христов от отбора на ПСФК “Черноморец” Бургас. Той получи статуетка + 3-дневен уикенд СПА пакет в х-л “St. George”. Наградата бе връчена от собственика на хотела Георги Тръпков.
– Най- добър вратар стана Йордан Господинов от отбора на ПФК “Локомотив” Пловдив”. Статуетка + 2-дневен уикенд СПА пакет в “Балнеохотел” в гр. Поморие връчи на победителя Любомир Шейтанов, треньор на националния отбор на България на вратари.
– Най-добър млад състезател стана Ростислав Петров от отбора на ПСФК “Черноморец” Бургас. Той получи статуетка + спортна екипировка Бокс “GIVOVA” от Божидар Искренов, бивш състезател и треньор на “Левски”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 коментар

  1. Потребител

    Отлично постижение! Отбора на Черноморец-Поморие 2 е с невероятно класиране – ПРЕСТИЖНОТО 5-то място! Отбора, воден от Гробокопачев на Поморийския футбол победи страхотния и невероятен отбор на Ямбол, в който /о чудо/ играят Ямболии! "Поморийския" отбор съставен главно от изгонени от всякъде бургазлии, както и от роднини и приятели на треньора, направи НЕВЕРОЯТЕН мач и добре, че на пътя му не се изпречиха Лудогорец или Байерн М – щеше да ги разпилее с тактика и точно подреждане на варелите! А бургаските варели не са за подценяване – като дялани камъни са за всяка каца за зеле.
    И един въпрос към треньора на родата и ръководството – защо никой нямаше доблестта да каже на Пламен, че е нежелан в отбора? Че няма вече място за него от "новопривлечените" /домъкнати за пари от треньора/ нови футболисти за които се бият мнооооого отбори! И всеки вика – вземи ги ти! Защо точно ние взехме футболисти от престижния ФК Обзор с гъз като на ЗИЛ резервоара? Защо се дават такива големи права на треньора да "привлича" още и още футболисти в отбор, който е първи на полусезона? За какво му са? За да се харчат още повече Общински пари? Защо съществува школата, щом погледите са към бургаската такава? Как децата ще се мотивират да тренират този спорт?