Резултати от играните мачове на ДЮШ на ОФК “Поморие”

Отборът на ОФК “Поморие” юноши старша възраст победи с минималното 1:0 отборът на Несебър ,в изтеглена среща от последният кръг на Областното първенство за юноши старша възраст.

Срещата се игра на 14.11. /понеделник/ на градския стадион в Поморие и предложи оспорвана игра между два равностойни противника. Голът отбеляза Ангел Папинов по средата на второто полувреме.

* Oтбор юноши младша възраст победи с 3:0 в гостуването си на отбора на ФК “Ураган” на 12.11. /събота/ в с. Бояджик.Голмайстори : Асен Костадинов,Георги Биберов и Съби Маринов

* Елитният отбор на Поморие U15 загуби с 0:3 от отбора на ОФК “Левски” Карлово ,в среща играна на 12.11. /събота/ на стадион Поморие.

* Отбор Деца гостува на ОФК “Карнобат” на 14.11. /понеделник/.Срещата завърши при резултат 5:0 за домакините от Карнобат.

* Отбор Футбол 7 игра на 12.11. /събота/ с отбора на ФК “Карнобат” на с.к. “Звездичка” гр. Бургас.Отборът на Поморие победи с 3:0,след голове на Виктор Георгиев – 2 и Радостин Митев – 1.

* Отбор Футбол 9 се срещна с отбора на “Вихър” Айтос на 14.11. /понеделник/ на с.к. “Каменица – Арена” Бургас.В последна среща за този полусезон на първенството ,отборът на Поморие победи с 5:0 връстниците си от отбора на Айтос.Голмайстори : 3 гола- Давид Абрашев и 2 гола – Тодор Тузлуков.

* Малките футболисти от отбора на Футбол 5 играха на 14.11. /понеделник/ с отбора на “Звездичка 1” на с.к. “Бъдеще” гр. Бургас.Срещата завърши при резултат 4:1 за отбора на Звездичка.Гол за Поморие отбеляза Денис Кьосеосман.