Рокада! Илия Джингов заема поста на Диана Апостолова

С решение на кмета на Община Поморие Иван Алексиев от днес за зам. кмет по образование, култура, туризъм, спорт и хуманитарни дейности е назначен Илия Джингов, който досега заемаше поста на директор на дирекция “Туризъм, инвестиции и управление на проекти”. Причината за рокадата е, че ресора, за който отговаряше Диана Апостолова е сравнително тежък и е необходимо нещата да са по-оптимизирани за работа. Досегашният зам. кмет Диана Апостолова ще продължи да работи в общинската администрация и ще се занимава с хуманитарните дейности, където и е силата, заяви Алексиев. Мястото на Илия Джингов се заема от Георги Петков, досегашен  експерт „Управление на проекти” в общинската администрация

37 Отзиви

  1. da ne e 1 april

  2. Кажете истината! Всички проекти в културата , съфинансирани по линия на ЕС, бяха спряни, защото въпросната госпожа няма необходимите знания, практически опит и компетенции!! УУУ! И да се научи да пише грамотно! Ами, Недялка?? Недялке, културата не е само правене на изложби и нареждане на картини, стига се излага – цял град ти се смее! Не ставаш!

    • Мястото на Илия Джингов като началник отдел Управление на проекти се заема от Георги Петков. Той започва работа в този отдел още от самото начало на създаването му като младши експерт. Благодарение на усилената си работа сега той е повишен в длъжност началник отдел на това изключително важно звено.

      • Добре, но дай ми пример за един създаден и спечелен проект – всички са от времето на Златанов! Община Поморие , през управлението на Иван Алексиев, няма нито един спечелен САМОСТОЯТЕЛЕН проект! 😉 Всички проекти, които в момента се изпълняват, са от времето на предшественика на Алексиев! 😉 Да е виж и здрав Георги Петров, не го знам кой е, и успех! 🙂

        • анонимен

          Георги Петров е сина на кмета на Каменар.

          • zainteresovan

            и И кметският наместник, и самият Георги Петров са назначени без конкурси!Г-н Алексие,ето заради това протестираха също хората в Поморие в събота!

  3. Кметът да отстрани и Недялка Тодорова за несправяне със задълженията, които произтичат от длъжностната и характеристика! Тя също няма нужните знания, компетенции и практически опит! Обществена тайна е, че бащата на Недялка Тодорова е дал пари , за да я назначат в общината, но мозък не може да и купи! Недялке, другите художници се развиват, правят изложби ( не като теб със стари картини!), хвани четката и си усъвършенствай рисуването, не се напъвай там, за където не ти стига мозък.

  4. рокада!!!!

    С рокада няма да се спасиш от оставка.

    • ОСТАВКА която подкрепиха 20 човека, на протест пред общината . 🙂 🙂

  5. zainteresovan

    Продължават назначенията без конкурси в Община Поморие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Да взема и аз от утре да започна работа в тази община!

    • po-dobre otwori plod-zelenchuk

      • zainteresovan

        Г-жа Апостолова да се връща да работи в радио “Милена”,че от 3 години радиото го няма в ефир!!!

  6. Не успяхме да управим туризма сега ще забие и образованието-смях мерудии и тикви!!!!!!!

    • Кирил и Методий и брат му

      Петя, първо си Оправи правописа!

  7. Според мен,това е един много голям капан, за всеки,който приеме да управлява и образованието, и културата,и туризма,и спорта,и хуманитарните дейности!!!
    Илийчо,Илийчо,вземи си поука,от това,което се случи с Д.Апостолова!

  8. Братовчеда

    Кмете, кмете, наскоро научих за наша роднинска връзка. Ние сме родственици с теб 4-то поколение и няма да мога да се класирам за кметско столче. Надявам се за директорски пост. Така и така си ги наредил милиционер – роднина – милиционер – роднина. Бащата на спортиста Джингов отдавна тръби за роднинската ви ввръзка. Спортист да ръководи образование и култура. И то един спортист! Голям смях! УУУУУУУУУ

  9. Здравей, Коце! Защо не написа нищо за последния протест или не си разбрал, че е имало такъв ?? 😉

    • zainteresovan

      Чакаме видео не само от протеста,но и от мотокроса в Порой, Коце!

  10. Коцето не беше на протеста да снима, но ако желае ще му изпратя видеото. 🙂 А дали му стиска да го пусне – там вече не знам! 😉 Протестите продължават, а подписката за оставка на кмета върви с пълна пара.

  11. местен

    Много е жалко,че ръководните постове не се заемат от млади и знаещи хора.Това ще рефлектира и след години.Всякакви приказки в тази насока се оказаха предизборни.Всички новоназначени са послушковци и толкова.

    • голяма част са млади и зелени и некадърни-първата им работа е в Общината.Общината се ръководи от некадърни хора-едно е да си млад,друго е да знаеш,трето е да го приложиш.ДА СЕ РАБОТИ В ОБЩИНА НЕ Е ДА СИ ПОКАЗВАШ ТОАЛЕТИТЕ И ДА СИ ВЪРТИШ ЗАДНИКА.ДА НЕ МОЖЕШ 2 ПРИКАЗКИ ДА КАЖЕШ ИЛИ ДА НАПИШЕШ,ДА МЪЛЧИШ НА ЗАСЕДАНИЯТА ,ДА ИГРАЕШ ЧЕ СИ ЗАИНТЕРЕСОВАН И ЕДВА ДА СДЪРЖАШ ПРОЗЯВКИТЕ СИ.Да си шеф или член на комисия по еди какво си,а в същото време да нямаш нито необходимото образование,нито практика ,а да вземаш решения за цял град…и още и още…Млади и “стари” трябва заедно да ръководят-опита на поколенията със силата и новите познания на младите…И ПО-малко хора,повече работа…..

  12. архитект

    сега остава и най добрия архитект – РАШКОВ- да направят зам.кмет и общината ще цъфне

    • zainteresovan

      Този не е ли в затвора вече?Нали имаше разследване срещу него?!

  13. анонимен

    Изглежда на Джингов силата му е навсякъде.Започна от туризма, мина през проектите и сега ще оправя културата, образованието и здравеопазването. Всичко свързано с плод -зеленчук е много на мода в общината. Има доста агрономи назначени на всякакви длъжности. Длъжности които нямат нищо общо с доматите и зарзавата. Останалите назначения са с подобен характер. Например другия зам. кмет – какво общо има той със строителство и т.н. и т.н. ???
    Този кмет се записа в историята на общината с “изключителния” подбор на кадри и назначения по роднинска линия??!?!

    • анонимен

      И затова падне ли ГЕРБ падат и те, но не защото са ГЕРБ, а просто защото не са си на мястото.

  14. поморие5

    Вярвам на Джингов .Дано да успее да оправи поне малко нещата !!!

    • анонимен

      Кой неща трябва да оправи Джингов не разбрах???

  15. protesti do dupka

    SKAPI SAGRAJDANI SEGA TURISTITE NA GRAD POMORIE SA VAV ZATVOREN CIKAL- KMETA(ZAKUSKI-bani4ki) ZAM KMETA GAIDOV(CACA) I ZAM KMETA DJINGOV(KRASTAVICI). TEZ NE SI IGRAIAT VSI4KO ZA TIAH, SAMO DA NE VI PRISEDNE

    • Мая Асенова

      И общинските съветници на герб ще имат дял в цикъла.На адамето заведението ще хапват и застраховки при Живко без пари.Хак да им е .Туризмът в Поморие ще цъфне и върже.

  16. Краставичар + образование,туризъм и здравеопазване = БЕЛЯ !

  17. Бареков

    Да поканем Бареков за дебат пред общината

  18. OT VSIAKA KRASTAVICA STAVA SALATA

    Djingov ti si prost zarzavat4ia.Kakvo ti e obrazovanieto- RODNINA NA KMETA NE E DIPLOMA

  19. do noviat rodnina na kmeta

    maikati pedal4e dolno

  20. И какво излиза?Г-жа Диана Апостолова се класира на работа в общината без конкурс!?

  21. Клиентские базы Email:TsemnolutskyTsemnolons@gmail.com skype: rwer.wqerq ICQ: 446444644 Соберем для Вас контакты только Ваших потенциальных клиентов несколько десятков тысяч менее чем за сутки