Само за един ден хванаха10 младежи с марихуана в Поморие

На 07.01.т.г. около 10.50 ч. в двора на ПГТ «Алеко Константинов» в Поморие, служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на : 18 -годишния А.И. от с. Каменар и 16 -годишния Х.Т. от с. Каменар, като А.И. изхвърлил на земята топче със суха тревна маса /канабис/.

На 07.01.т.г. около 13.30 ч. в района кв. «Св. Георги» в Поморие, служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, с който се придвижвали 22 -годишният Х.К., 22- годишният Х.М., 21- годишният А.Г., 20 -годишния Х.К. и 22- годишният Р.Л., всички от Поморие. По време на проверката Х.К. изхвърлил саморъчно направена цигара върху стелката зад предната дясна седалка /установено е, че се касае за цигара с канабис/.

На 07.01.т.г. около 21.20 ч. в района на поморийската улица «Мусала», служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на 23- годишния Д.К. от Поморие, който разговарял с още трима младежи, като при извършения личен обиск, е открит и иззет полиетиленов плик с насипен тютюн, филтри за направа на цигари и смачкано топче хартия със суха тревна маса /канабис/. Д.К. е задържан за срок от 24 часа.
По случаите са образувани бързи полицейски производства, съобщиха от полицията.

4 Отзиви

  1. Policiqta nesi varshi rabotata za tova decata sa narkomani,dilarite sa na svoboda!

  2. доротея

    Повечето хора неса наясно колко е сериозен този проблем може би, за това и никои нищо не прави!Дори несе коментира проблема,но това е нормално явно така им изнася!

    • Проблеми колкото искаш! Легализацията решава много от тях, но не и печалбата, която се укрива като доход!

  3. За това – похвално – изловили са ги!
    Ама те от къде я имат, кой им я набавя?
    А?