“Тойота Корола” блъсна двама руски туристи на пешеходна пътека в Поморие

На 24.06.т.г. около 20.10 ч. в района преди кръстовището на поморийските улици «Княз Борис I» с ул. «Европа», лек автомобил «Тойота Корола», със старозагорска регистрация, управляван от 43 годишния Д.Г. от Стара Загора, блъска пресичащите по пешеходна пътека двама руски туристи. Автомобилът се е движел с несъобразена скорост от централната градска част в посока кв. «Свети Георги», съобщиха от пресцентъра на полицията. От произшествието Г.П., 65 годишна, е получила фрактура на левия крак, без опасност за живота. Същата е настанена за лечение в МБАЛ – Бургас. Съпругът й, Й.П., 51 годишен, е с охлузени рани  и натъртвания, без опасност за живота, прегледан и освободен за домашно лечение.

4 Отзиви

  1. Къде се намира кръстовището на Княз Борис и Европа, ако може да поясните?

  2. заинтересован

    До Алелуята явно се намира това кръстовище!Оказва се, че ул. "Европа" е една от най-кривите в Поморие-тя минава покрай стадион "Поморие".
    Представете си на какъв хал е болницата в града ни щом за един крак се ходи в Бургас!Кмете, уволни всички некадърници, които затриха болницата ни и я вдигнете на крака!Не може за най-малкото да ходим в Бургас!Да не говорим и за липсата на дежурства и необходимостта да се ходи в някаква ЧАСТНА клиника в Бургас, която е по-малка от нашата болница и поликлиника!

    • Нали за това се прави цялото упражнение, хората да страдат и да се молят на кмета-слънце да спаси болницата като я приватизира чрез близки до партията лица.
      Планът на министър Москов- Белия прашец в действие.

  3. Аз защо разбрах, че колата е потрошена? И защо разбрах, че на жената главата е разбита?