Търси се специалист по маркетинг комуникации и връзки с обществеността за новата Детска болница в Бургас

Търси се специалист по маркетинг комуникации и връзки с обществеността за новата Детска болница в Бургас. Ето и конкретните условия към кандидатите:

Искаш интересна, динамична и удовлетворяваща работа в сферата на комуникациите?

Можеш да се присъединиш към екипа, който отговаря за комуникациите на новостроящата се детска болница “Св. Анастасия” в Бургас и да участваш в нейното създаване от самото начало.

Какво очакваме от теб?

Мотивираност, отдаденост, желание за работа, комуникативност, умение да учиш бързо и да работиш в екип, познаване на дигиталните комуникации и социалните мрежи. Специфично образование в сферата на комуникациите и предишен опит са предимство, но не са непременно условие.

Какво предлагаме?

Трудов договор на позиция „Специалист Комуникации”, стабилност и сигурност, подкрепящ екип, достойно възнаграждение, възможност за квалификация и придобиване на специфичен опит в областта на връзки с обществеността и дигитален маркетинг.

Какво ще включва твоята работа?

•    Създаване на съдържание за социални медии
•    Управление на дигитална реклама
•    Организиране на събития
•    Връзки с партньори и подизпълнители на проекта
•    Връзки с медии
•    Мониторинг и отчет на резултати от кампании

Можете да подавате вашите документи – автобиография и кратко писмо, представящо мотивацията ви за работа на тази позиция, могат да бъдат подавани до 15 август на следния електронен адрес: childrenhospital@burgas.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *