5000 лева очакват новата „Мис секси дупе Бургас“

Miss Sexy Dupe_Burgas 1

Седем красавици ще се борят за приза „Мис секси дупе Бургас“. Престижната надпревара ще се състои на 31 януари в лъскавия клуб Planeta Burgas. За победителката е предвидена награда от 5000 лева, а останалите финалистки ще получат безплатна консумация в заведението до края на годината. Клубът очаква много голям интерес към надпреварата, още повече, че кандидатките за короната са все дългокраки и сексапилни бургазлийки.

Организатор на събитието е Соня Василева, която има богат опит в подобни надпревари. Миналата година тя направи изключително успешните формати “Мис Най клуб Поморие 2013” и „Мис секси дупе Рококо 2013”, където бяха раздадени 10 хиляди лева и цял Мерцедес S Класа. Освен като организатор, младата дама всеки път е и водеща на конкурсите. И този път тя няма да изневери на традицията и отново ще хване микрофона, като до себе си ще има и ководещ – небезизвестният модел Катрин Вачева. Двете ще се погрижат за градуса на настроението в черноморския клуб, който се очаква да се препълни от жадна за шоу публика.

Miss Sexy Dupe_Burgas 2

1 коментар

  1. Мартин

    трябва да си доста изпаднал, за да се съгласиш да публикуваш махленска новина от махала на друг град. едно кило сирене за колко дни се изяжда – да оправим курса