65- годишен помориец шофирал с 1.31 промила алкохол

На 14.01.т.г. около 12.10 ч. в Поморие служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка микробус «Ивеко 35 С Дейли», с бургаска регистрация, управляван от 65- годишен помориец, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.31 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет, съобщават от полицията. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

1 коментар

  1. Държавата трябва да прекрати своята търговска дейност относно национализирането на МПС-та! Това е меко казано простотия без никакъв ползотворен ефект.

    …Не разбирам безхаберието на Конституционния съд, и неглижирането на проблемите, които трябва да разглежда!!! Ако КС не контролира Законите, които са подопечни на Конституцията, то този Съда трябва да бъде заличен!…

    На место това депутатите да преразгледат драстичното завишение на глобите, времето за отнемане на правоспособност, и като допълнение да бъде въведено обществено полезен труд (в зависимост от провинението).
    Другото, е че в Закона е записано “задължение”, което водачът отказва! Това поражда автоматично “сделка”, от която потърпевши впоследствие са ….!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *