EVN отвори Бизнес център в Несебър

Бизнес клиентите могат да заявяват онлайн дата и час за обслужване.
До 1 май 2023 г. EVN офис Поморие ще работи както с юридически, така и с физически лица. След тази дата в него ще се обслужват само физически лица.

 

От 1 март 2023 г. в Несебър EVN България отвори офис, посветен изцяло на обслужването на юридически лица.  Aдресът на „EVN Бизнес център“ Несебър е ул. “Еделвайс” 6 (в близост до сградата на община Несебър), а работното време с клиенти е:

понеделник – петък: 08:30 – 16:30 ч.

 

Обслужването ще се извършва само след предварителнo онлайн заявяване от страна на клиентите на дата и час за среща на:

  • evn.bg (в меню „Контакти“) –  за клиенти на EVN България
  • elyug.bg (в меню „Контакти“) – за клиенти на Електроразпределение Юг.

 

Клиентът следва да попълни в съответната форма:

  • желан ден и час за среща с консултант на компанията
  • ЕИК
  • клиентски номер
  • телефон и имейл за връзка

 

Този начин ще даде възможност на юридическите лица да планират своето посещение в удобно за тях време предвид специфичните бизнес услуги, които ползват и ще им гарантира индивидуален достъп до специалисти на компанията. Бизнес центърът ще обслужва клиенти без значение къде географски се намира техният обект на потребление на лицензионна територия на Електроразпределение Юг.

Отварянето на EVN Бизнес център Несебър ще даде възможност EVN oфис Поморие (ул. „Солна“ 1) да се фокусира изцяло върху обслужването на битовите клиенти на компанията. До 1 май 2023 г. EVN офис Поморие ще работи както с юридически, така и с физически лица. След тази дата в него ще се обслужват само физически лица. Промяната цели достигане подобряване на обслужването както на битовите, така и на небитовите клиенти.
Бизнес центърът в Несебър е третият за компанията, след Бургас и Пловдив, в които също се обслужват изцяло бизнес клиенти.