Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти пред почивните дни съобщават от ОД на МВР-Бургас:

На 01.06.т.г. около 00.01 ч. на кръговото кръстовище до х-л «Мираж», поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, излизайки извън пътното платно мотоциклет «Ямаха», с варненска регистрация, управляван от 18- годишен бургазлия, който с фрактура на лявата ръка, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

На 01.06.т.г. около 10.30 ч. на паркинг на ул. «Ангел Димитров» до №78 в бургаския квартал «Сарафово» л.а. «Фолксваген Пасат», със софийска регистрация, управляван от 49 -годишен мъж от с. Нови хан при движение на заден ход блъска 35- годишен пешеходец от Бургас, който с контузия на десните крайници, гръдния кош и главата, без опасност за живота, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък».

На 01.06.т.г. около 18.40 ч. в района на пътен възел «Лозенец» по пътя Бургас – Царево, лек автомобил «Фолксваген Голф», със сливенска регистрация, управляван от 76- годишен мъж, излизайки от с. Лозенец в посока Китен, извършва неправилна маневра «обратен завой», с което отнема предимството и допуска пътен инцидент с мотоциклет «Сузуки», с пловдивска регистрация, управляван от 47 -годишен мъж, който с фрактура на левия крак и охлузвания в областта на главата, без опасност за живота, е откаран и настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас.

На 01.06.т.г. около 14.20 ч. по пътя между сунгурларските села Чубра и Пъдарево лек автомобил «Опел Вектра», със старозагорска регистрация, управляван от 68- годишен мъж от с. Славянци, движещ се от с. Пъдарево към с. Чубра при излизане от ляв завой губи контрол над колата и частично навлиза в лентата за насрещно движение, където се блъска в предната лява част на насрещно движещия се лек автомобил «Опел Корса», с варненска регистрация, управляван от 39- годишна жена от Стара Загора. От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Опел Вектра» / получил фрактура на лявата подлакътна кост, без опасност за живота, откаран в болница «Дева Мария»/, неговата 67- годишна съпруга от с. Славянци / получила фрактура на дясната ръка, откарана в УМБАЛ – Бургас/, 40 -годишната им дъщеря от с. Славянци / получила леки наранявания, транспортирана до болница «Сърце и мозък»/ и две годишния внук на водача и син на 40 -годишната жена / получил счупен крак, настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас/. От инцидента пострадали и трите деца на водачката на л.а. «Опел Корса» – двама близнака / на осем години/ и 10 -годишният им брат. Момчетата са откарани в УМБАЛ – Бургас, като за лечение е настанено само десетгодишното момче със съмнения за спукан далак.

На 02.06.т.г. около 16.30 ч. на ул. «Атлиман» №7 в Китен от редицата на паркирани автомобили внезапно на пътното платно излиза четири годишно украинско момиченце, пристигнало в България същия ден около 05.46 ч. през ГКПП – Дуранкулак и отседнало в Китен, което се удря в предната дясна врата на движещ се лек автомобил «Лексус РХ 450 ХL“, с бургаска регистрация, управляван от 53- годишна бургазлийка. От удара в автомобила пешеходката пада и се удря в асфалта. Транспортирана е до УМБАЛ – Бургас, където е настанена с охлузни рани в областта на главата и краката, без опасност за живота.

На 02.06.т.г. около 19.45 ч. на бургаската улица «Въстаническа» в посока към бл. 111 в к-с «Меден Рудник», до автобусния терминал, поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира, падайки странично на пътното платно мотопед «Пиаджио С 25», суправляван от 26 -годишен бургазлия, който със счупена дясна лакетна става и охлузване  на носа, е настанен за лечение в отделение «Ортопедия» в болница «Бургасмед», без опасност за живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *