ЕГАСИ ФЕСТА: Най-мащабното хип-хоп събитие за лято ‘24 в България

Тази година, на 23 и 24 август  Морска гара в Бургас ще се превърне в епицентър на хип-хоп музиката с второто издание на „ЕГАСИ ФЕСТА”. Събитието обещава две незабравими вечери, изпълнени с енергия и неподправени музикални изпълнения от най-емблематичните музикални артисти.
„ЕГАСИ ФЕСТА” стартира ударно миналото лято и събра хиляди почитатели на хип-хопа заедно с най-добрите изпълнители за последните три десетилетия. Успешният формат се завръща със своето второ издание на 23 и 24 август /петък и събота/, за да създаде още по-уникална атмосфера, допълнена от впечатляващ звук, визуални, пиро ефекти и топ артисти.
Програма по дни:
Ден 1 (23 август):
– C-BLOCK
– TURBO B
– РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ
– БРАТЯ МАНГАСАРЯН
– DJ MARTI G
– INKARNATION
– ГРУПА HIGH TIME
Ден 2 (24 август):
– ГУМЕНИ ГЛАВИ
– ЛОШИТЕ (ДВЕ ЛИЦА)
– КОНСА
– RBR
– F.O. & PEEVA
– СПЕНС
– РАП НАЦИЯ
– 42
– JENTARO
– КЕРАНОВ & JAY
– YOUNG BB YOUNG
– DJ POKERA
– DJ PANCHO
– LIL SHA
– ЕВА-МАРИЯ
– DANNY DIMITROFF
– ЖИВКО ИВАНОВ
– ДИДО АНГЕЛОВ
„ЕГАСИ ФЕСТА” ще събере на едно място над 20 артисти, които ще предложат на феновете едно истинско музикално приключение. Входът на фестивала ще бъде отворен от 17:00 часа, а концертът ще продължи до 02:00 часа, като Морска гара, Бургас ще бъде превърната в най-големия клуб на открито.
Не пропускайте възможността да станете част от най-голямото хип-хоп събитие! Осигурете си билети навреме, като посетите следните линкове:
Възможно е да закупите билети и от всички физически каси на „EasyPay”.
Допълнителна информация:
Организаторите са подготвили специална VIP зона, която ще бъде превърната в ексклузивен бийч клуб с коктейл бар. Деца до 10 години включително влизат безплатно, само с придружител, за който се изисква билет. Всички посетители под 18 години се допускат с декларация от родител/настойник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *