Кметът на Поморие удостоен с награда на СБУ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

По предложение на Общински синдикален съвет – Поморие, кметът Иван Алексиев беше удостоен с наградата на СБУ „Най-добър социален партньор – кмет на 2013 г.” Наградата му бе връчена от областния координатор на СБУ за град Бургас Константин Янков по време на годишното събрание на Общинския синдикален съвет. Призът е за постижения и високи резултати в сътрудничеството със СБУ и принос в развитието на социалното партньорство, високо качество на образованието и по-добри условия на труд.

„ Благодаря, че ни разбирате, че ни насочвате и помагате на мен и на целия ми екип да установим приоритетите в развитието на образованието в общината. Радвам се, че с добра комуникация успяваме ефективно да се справяме с проблемите. В мое лице винаги ще имате партньор и съмишленик за развитието на просветната дейност, за доброто на децата, защото те са нашето бъдеще” – каза кметът Алексиев.

Кметът на община Поморие е единственият кмет от бургаска област, носител на наградата за тази година.

7 Отзиви

  1. Сега остана да ми връчат наградата крадец на годината и всичко ще си е на мястото.

  2. С ЧУЖДА ПИТА МАЙЧИН ПОМЕН

    Този банкет на снимката кой го плати-май пак за сметка на поморийци кмета трупа дивиденти

  3. първо място

    на коя година? тя 2013 мина и сигурно си делят първото място с кумчо гайдов, сега за 2014 ще се бори за първото с зъб и нокти

  4. Това абсурдно и нелепо Не знам как гражданите на Поморие се примиряват с този човек и смешниците около него

  5. Анонимен

    Какво означава абривиатурата "СБУ"?

  6. Тези награди ги организира г-жа Стефка Ангелова.Предишният кмет – П.Златанов получи същата награда:"Най-добър социален партньор"в областта на образованието.
    Кметовете се грижат добре за развитието на образованието в община Поморие и съответно получават награда,след като има кой да ги предложи……………….