ОФК ”Поморие” зае пето място в Pomorie cup 2015

В мач за V и VI място на турнира POMORIE CUP 2015 отборът на ОФК “Поморие” разгроми ФК “Тунджа” Ямбол със 7:2.
До почивката обаче резултатът беше равен-1:1. Георги Рашев в 19-та минута откри за отбора на “Тунджа, а Любомир Божинов от отбора на ОФК “Поморие” в 31-та минута изравни от дузпа.
През II-то полувреме домакините наложиха тотално превъзходство и сътвориха истински голов екшън. На два пъти точни бяха Диян Лефтеров в 49-та и 68-та минута и Даниел Стоянов в 83-та и 86-та минута. По веднъж се разписаха Енчо Лемперов в 54-та минута и Емил Гетов в 78-та минута, а за ямболлии 2-ри гол вкара Александър Андонов в 80-та минута.
ОФК “Поморие” е V-ти в крайното класиране, а ФК “Тунджа” Ямбол -VI-ти.

Отборът на ПСФК “Черноморец” Бургас спечели мача за III – IV място на турнира Pomorie cup 2015 по категоричен начин срещу ПФК “Берое” Стара Загора.
“Акулите” се наложиха с 4:0 , след голове на капитана Деан Христов в 45-та минута, Даниел Стаматов – 2 в 52-та минута и 80-та минута, и Михаел Орачев в 75-та минута.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17 Отзиви

  1. Помориец

    СРАМ И ПОЗОР !!! РАЛЕВ , ОРАЧЕВ станахте за смях "СПАСИТЕЛИ НА ФУТБОЛА" !!! Ето още едно доказателство че вашата политика е позорна,комедийна и т.н. Браво на бургазлиите, много добри футболисти и на всички други които не са от Поморие – чудесни "футболисти".Без желание няма как да стане , но нали са ваши хора и разчитате на тях , а те гледат да отбият номера и да вземат някакъв лев.Така ще е, поморийците поне показват хъс и желание за игра,но оставете ги да гният на ПЕЙКАТА !!!

    • заинтересован

      Поне Христо Бургазлиев не даде лиценза си на Калоян Панайотов, който уби футбола в Поморие и избяга! Калоян, който беше в управата на БФС така и не вкара отбора в А група и не го направи независим, защото взимаше 3000 лв заплата на месец на ония пари точно от Митко Събве!
      Поморийци не трябва да стъпват в заведенията на Панайотов-Шадравана, на Митко Събев и пр.!
      Дорослава уж е поморийска фирма-регистрирана в Каблешково-защо не помага само на поморийския футбол,а се сдоби със стадион "Лазур" в Бургас? Продължават неяснотите, далаверите!
      Поморие тртябва да има ясна и амбициозна цел-да играе професионален футбол, който да радва окото, да привлича поморийци на стадиона, да се върнат феновете на стадиона, след като обявиха бойкот на триото Съъбев-Панайотов-Кирязов. Всичко това ще доведе до повишаване имиджа на града ни във футболно отношение и ще бъде добра реклама за Поморие!

  2. Страхотен успех 5 ти от 6 отбора в подготовката,как нямаше цел пред отбора да спечели турнира, е тогава Ралев щеше да покажи качества си по уреждане на мачове.Няма ли кой да го попита как искаше да помогне на Мастер да влезе в професионалния футбол.Ако Бошнаков му се беше вързал,колко ли щеше да изкяри.Какви схеми му се въртят в главата можем само да предполагаме,аз обаче едно си мисля,дали плановете му не са свързани със спасяването на Черноморец.

  3. Потребител

    Отлично постижение! Отбора на Черноморец-Поморие 2 е с невероятно класиране – ПРЕСТИЖНОТО 5-то място! Отбора, воден от Гробокопачев на Поморийския футбол победи страхотния и невероятен отбор на Ямбол, в който /о чудо/ играят Ямболии! "Поморийския" отбор съставен главно от изгонени от всякъде бургазлии, както и от роднини и приятели на треньора, направи НЕВЕРОЯТЕН мач и добре, че на пътя му не се изпречиха Лудогорец или Байерн М – щеше да ги разпилее с тактика и точно подреждане на варелите! А бургаските варели не са за подценяване – като дялани камъни са за всяка каца за зеле.
    И един въпрос към треньора на родата и ръководството – защо никой нямаше доблестта да каже на Пламен, че е нежелан в отбора? Че няма вече място за него от "новопривлечените" /домъкнати за пари от треньора/ нови футболисти за които се бият мнооооого отбори! И всеки вика – вземи ги ти! Защо точно ние взехме футболисти от престижния ФК Обзор с гъз като на ЗИЛ резервоара? Защо се дават такива големи права на треньора да "привлича" още и още футболисти в отбор, който е първи на полусезона? За какво му са? За да се харчат още повече Общински пари? Защо съществува школата, щом погледите са към бургаската такава? Как децата ще се мотивират да тренират този спорт?

  4. Потребител

    Явно за това се създадоха много други школи – бокс, борба, тенис, танци, шах ……. За да се пренасочат децата , защото във футбола нямат бъдеще!

  5. To samo nekadurnici kakvo ochakvate

  6. баба пена

    Положението е ужас…само свои хора си взимат и както е написано вече изгонени от други отбори..Поморие е 15 000 и можем спокойно да си имаме отбор във В група,но поне ще са поморийци,кмета много говорише,че няма да се повтори Черноморец Пм само чужди играчи,а точно това стана..

    • заинтересован

      Поморие дори и за А професионална група има сили!С какво Созопол ни превъзхожда, че има независим футболен клуб с големи амбиции и страхотна нова база, която надминава поморийското мизерно стадионче!
      Проблемът на черноморец Поморие беше, че бяхме сателит и нямахме възможност да израстваме във футболно отношение-не играхме в А група, загубихме финала за купата на България, за да не играем в Европа! Както Украйна иска независимост, така и Поморие и футболът и всичко в града ни трябва да се бори за независимост!

      • emile ti si golqm pederas za edno i sushto neshto govorish i mechtaesh maloumnik gledai kakvo stava deistvitelno pederas

  7. Шмекер

    Ралев…..Ралев не са налапа и ти с пари да му е.а МАЙКАТА,пак СРА на метеното !!! Какъв човек си ти бе не помисли ли малко за децата,които тренират за поморийските момчета които са чакали този момент от 5-6 години. И ти всичко развали МАЛОУМНИК,изнасяй се от Поморие че скоро ще ти се види черен животът.

  8. 6ti skasam ushite

    Ako iskate da se organizirame edna grupirovka da im napraim jivota tejak che kato gledam im e prekaleno lesno s parite na pomoriici

    • az sum napulno suglasen za protest pred obshtinata ako trqbva shte chupim prozorci shte palim koli kakvoto i da e no nqma da si pravqt gavra s pomoriicite

  9. V. 4. Ta chakam jenshen zemi vazelin ot bashta si Shti trqbva

  10. Kade be6e be skitnik da ne si vzima6e mijavata zaplata hahxhhahahahha

  11. Skri sa a mishka mrusno narkomanche

  12. Потребител

    Черноморец-Поморие 2 не загуби поредната си контрола! Браво! Но на мачовете виждам, че повече от двама – трима поморийци не се допускат до титулярния състав! И за да влезе помориец, задължително се сменя такъв, за да се запази статуквото! Ей, хора, ограничението се отнася за състезатели от държави извън Европейския съюз!!!