Партията на зелените по повод побоя над Стоян Тончев: ”Стига вече”

ПП „Партия на зелените” изпрати писмо до медиите, по повод жестокия побой над Стоян Тончев в Поморие.

ДО
ГЛАВНИТЕ РЕДАКТОРИ
НА СРЕДСТВАТА
ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Какво да кажем за побоя в Поморие, Стоян Тончев беше кандидат за общински съветник от ПП”Партия на зелените”. Успя да вкара един общински съветник, явно това и пишещото му остро перо не са по нрава на местните лапачи. Какво да кажем – “Стига вече” – каза една госпожа от най-висока инстанция.
Категорично се противопоставяме на подобни вандалски актове, които за съжаление в последните дни бележат прогресивно нарастване. Ако това е начинът да се запуши устата на един български журналист, да се всее страх в населенито с ежедневните побои, ние от ПП ”Партия на зелените” категорично се противопоставяме на подобен подход. Настояваме за спешни мерки от страна на МВР и Прокуратурата. Искаме държавното ръководство да осигури нормален живот на нашите деца и родители. Крайно време и ние да кажем „СТИГА ВЕЧЕ”, или взимайте мерки господа управляващи, или си отивайте.

София, 15 януари 2016 г.

С УВАЖЕНИЕ,
Валентин Симов
Председател и говорител
На Политическия съвет

1 коментар

  1. 1. Лустрация на всички нива в Държавната Изпълнителна, Съдебна и Законодателна власт!
    2. Крайно време е за нова Конституция, не козметични промени по нея!
    3. Драстична промяна на Изборния кодекс!
    Не се ли случат тези три основни стълба на едно общество миграцията ще продължава, народа още повече ще обеднява и накрая ще изчезнем, като динозаврите.