Почина и младата жена, пострадала при взривовете край Елин Пелин

Почина и младата жена, която пострада много сериозно при взривовете край гара Елин Пелин в четвъртък, съобщиха от Пирогов.  20-годишната жена беше транспортирана в университетската болница в изключително тежко състояние.  Въпреки всички усилия, които са положили екипите, тази нощ тя е починала.  Ръководството на болницата поднася съболезнования на семейството и близките на момичето.

В предаването „Лице в лице” по бТВ Валентин Радев, каза че има загинали хора в складовете, там няма оживял човек буквално – тези, които са по свидетелски показания. Телефоните ги виждаме, клетките, не се обаждат и никой не казва, че си е вкъщи, значи са вътре. По преки обяснения от хора, които са били вътре, например охраната, трима души са вътре. Двама млади, единият е синът на собственика и  друг младеж – също около тази възраст, и един възрастен – около 50-годишен”.

„Съболезнования за всички пострадали, цяла нощ бяхме там. Много е неприятно за местните хора и за близките на пострадалите. Влизахме вътре на два пъти. В складовете няма нищо – автомобили, всичко е изгоряло. Ударната вълна, която е близко – там всичко е пометено, автомобил, който е два метра е събран и смачкан на 50 см, има цели бетонни колони на пътя, не можехме да минем. Успяхме да влезем с бронирани автомобили, смело, но внимателно с каски и бронежилетки, с бронирани коли”, разказа Радев, цитиран от Кросс

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *