Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас:

На 18.09.т.г. около 17.25 ч. на бургаската улица «Тодор Александров» л.а. «Ауди А 6», с пернишка регистрация, управляван от 26- годишен грузински гражданин при навлизане в съседна пътна лента блъска намиращия се там л.а. «Фолксваген Тигуан», със софийска регистрация, управляван от 36- годишен бургазлия. От инцидента са нанесени единствено материални щети по двата автомобила.

На 18.09.т.г. около 22.20 ч. в несебърския комплекс «Черно море-2», в прав пътен участък, поради движение с несъобразена скорост мотор «Хонда», със софийска регистрация, управляван от 60- годишен несебърлия застига и блъска отзад 42 -годишен велосипедист от котелнското село Градец, който с контузия на гръдния кош, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение. Водачът на мотоциклета също пострадал, като получил разкъсна рана на лявата пета /прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение/.

На 19.09.т.г. около 14.44 ч. на ул. «Оборище» № 19 в Камено л.а. «Рено Меган Сценик», с бургаска регистрация, управляван от 70 -годишен мъж от Камено, поради движение с несъобразена с атмосферните условия скорост / дъждовалеж/ блъска правомерно паркирания л.а. «Хюндай Гетц», с бургаска регистрация, собственост на 43 -годишен мъж от Камено. От ПТП водачът на л.а. «Рено» получил разкъсно-контузна рана на лявата ръка, като е настанен за лечение в хирургично отделение на болница «Сърце и мозък» – Бургас.

На 19.09.т.г. около 11.06 ч. на кръстовището на бургаските улици «Христо Ботев» и «Княз Борис I», лек автомобил «Фиат Чинкуеченто», с бургаска регистрация, управляван от 52 -годишна бургазлийка при преминаване на червен светофарен сигнал блъска правомерно пресичащата по пешеходната пътека 72- годишна пешеходка от Бургас, която с контузия на дясната длан, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

На 20.09.т.г. около 09.40 ч. на бургаската улица «Чаталджа» №32, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното плато мотопед «Ямаха», с бургаска регистрация, управляван от 20- годишен бургазлия, който с фрактура на лъчевата кост на дясната ръка, е прегледан в болница «Дева Мария» и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 20.09.т.г. около 21.10 ч. на кръстовището на сунгурларските улици «Кооперативна» и «Девети септември» лек автомобил «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 55 -годишен мъж от Сунгурларе блъска приближаващия от дясната му страна лек автомобил «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 19 -годишен мъж от с. Грозден. От ПТП пострадал 55 годишния водач, който с натъртване в областта на гръдния кош, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

На 21.09.т.г. около 19.30 ч. в с. Равда, на кръговото кръстовище на улиците «Несебър» и «България», поради движение с несъобразена скорост самостоятелно катастрофира индивидуално електрическо превозно средство / тротинетка, без установени марка и модел/, управляван от 29 -годишен мъж от Ямбол. Същият е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 0.44 промила. Водачът с охлузвания по главата и краката, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 22.09.т.г. около 09.45 ч. на пътя Варна – Бургас, км. 165.100 / в района пред хотел «Сънрайз» в Обзор/ л.а. «УАЗ 469», с варненска регистрация управляван от 24- годишен варненец и мотоциклет «Сузуки», с плевенска регистрация, управляван от 45- годишен мъж от Плевен, предприемат паралелно изпреварване, като се стига до пътен инцидент между тях, от който мотоциклетистът / същия с два счупени гръдни прешлена е откаран до варненската болница/.

На 22.09.т.г. около 13.50 ч. в района на несебърския провлак самостоятелно катастрофира, блъскайки се в уличен стълб, мотоциклет «Ямаха Скайлайнер», с бургаска регистрация, управляван от 46- годишна софиянка. Констатирано е, че мотоциклетът е собственост на 68- годишен несебърлия и е бил паркиран в района пред хотел «Нощна Панарама». Ключовете били в багажното отделение, а кормилото се намирало в отключено състояние. Констатирано е, че софиянката отнела противозаконно мотоциклета. Същата е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *