54-годишна пострада след катастрофа в село Порой

На 19.05.т.г. около 13.51 ч. в с. Порой, общ. Поморие, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий» до дом №28 л.а. «Мазда 5», с бургаска регистрация, управляван от 54- годишна жена от с. Порой предприема маневра «преминаване в съседна лента за да навлезе в друг път», като отнема предимството и допуска ПТП с л.а. «Мерцедес С 220», с бургаска регистрация, управляван от 23 -годишен мъж от с. Порой, съобщават от полицията. От ПТП е пострадала 54 -годишната водачка, която е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

14 Отзиви

 1. Гюлсюм Осман

  54- годишна жена от с. Порой предприема маневра «преминаване в съседна лента за да навлезе в друг път», като отнема предимството и допуска ПТП с л.а. «Мерцедес С 220», с бургаска регистрация,

  Може ли някой да ми напише в коментарите дали от горе описаното разбира нещо. Господата от КАТ Поморие са го описали като маневра на самолет. А жената си е завивала както всеки път.
  Моля потърсете по-конкретна информация и тогава я публикувайте. Това, което е публикувано НЕ Е ИСТИНА !!!

  • Стефчо

   И аз се присъединявам към Вас,този младеж постоянно надвишава ограничената скорост в населено място.Явно се мисли за Хамилтън.

   • Защо не си напишете истинското име а се криете като мишка от там се вижда че само знаете до пишете този наречен индивид си има име Иначе знаете с колко кара явно стойте и засичате с колко кара всеки автомобил моето момче защо не взе да станеш един пътен полицай и правилника знаем всички тук явно а повечето сигурно и шофьорски книжки нямате завистта е такава още малко и по умни от полицийте станахте една стотинки нямаме в джоба но мнения който никой не иска сте първи смешницим

  • Джонка

   Аз също съм съгласен със г-жа Осман.Всеки се оплаква от тоя индивид, отнемето му правото да управлява МПС, преди да е направил по-голяма беля..

  • Григор

   Sali-Gulsum Osman правилника господине правилника първо се научете но какво да се обяснявам елементарно е но явно забравяте че има много по начетени от вас в България е така заминаваме за чужбина и вече сме завършили висше образование смешни хора хайде да не се излагаме че има за какво

 2. Гюлсюм Осман

  Само искам да помоля, когато пишете такива новини, първо ги проверявайте и проучете.
  Как се отнема предимство на кола, която се движи зад теб???
  В новината ви не се споменава, че Мерцедесът се е движел с около 100 км/ч в населено място, а инцидентът е станал точно върху пешеходна пътека.
  Та вие изкарахте Маздата виновна, защото се прибира у дома.
  А водачът на мерцедеса шофира постоянно с около 90-100 в селото. Предупреждаван е от много хора че кара опасно, също не му е за първи път това ПТП.

  • Едно и също на 2 коментара стига сте копирали от това си личи колко сте умни и колко знаете по случая да говорят тези който са били там а не хора който са рода ама после полицията виновна хах смешна сте госпожата първо да се огледа за коли а после да дава газ после кой не знае правилника тц.А за момчето всеки ден минава с буса и работи малко си оправете и 2мата информацията от вас измислена не че някой ще ви обърне внимание просто ставате смешни лек ви ден

   • Мен не ме интересува какво кара ако иска и самолет да кара..просто да спазва ограниченито в населени места..

   • Сали Осман

    Гънките на мозъка са невидими, но като ги няма си личи.

   • Гюлсюм

    Словото е свобода на всеки да изказва публично мнението и възгледите си.Изказвам гражданско мнение преди да е станало късно.Какво значение има каква е връзката?По коментара Ви си личи,че Вие сте близък с момчето.Ако бяхте пострадал щяхте ли да го коментирате по този начин?Няма да навлизам в подробности за мнението Ви за мен колко съм умна и не.

  • Нормалните хора не бягат в чужбина 4 деца да живеят с помощите от там виждам колко сте отговорна

   • Гюлсюм

    Моля не се отклонявайте от темата и не коментирайте личния ми живот.Това къде и как ще живея си е мой личен избор.Имате грешна информация за това колко деца имам,а и доходите ми са достатъчно високи,за да не получавам помощи

 3. Ти там ли беше по време на случката,че коментираш точно,защо и как се е случило? И маздата не беше пред нас мога да го кажа,тъй като бях в колата с брат ми.

  • Алиосман

   Момчето кара много ненормално трябва да му се отнеме книжката, той е опасен за обществото.