Без вода в Поморие на 3 юни (обновена)

Поради авария на довеждащия водопровод ще бъде спряно водоподаването за град Поморие на 3 юни, понеделник, от 08.30 ч . до приключване на работата по отстраняване на аварията. Първоначално излезе информация, че водата ще бъде спряна в неделя, но след преразглеждане на плановите ремонти, от ВиК съобщиха, че спирането на водата няма да е на 2-ри, а на 3- ти юни. От ВиК дружеството се извиняват да причиненото неудобство.

4 Отзиви

  1. Иванова

    Това е унизително отношение на ВиК към жителите на Поморие издевателство и нарушаване на техните права! Не стига, че плащаме прескъпа вода, но я няма, когато потрябва! Търпението на гражданите се изчерпа! Кой е виновен за това положение? Какво ще предприеме общ. Поморие за окончателното решаване на този проблем?

    • Виновен е Дружеството, което има издаден лиценз да оперира! А, то е 100 % Държавно!!!
      Общината има много възможности, но е зависима, както почти всички Общини!!!
      В преден коментар се пише за създаване на “резервоар” в Каблешково!!! Къв резервоар, какви пет лева!!!! В Закона, и Нормативите всичко е точно, и ясно описано за възможностите на Администрацията какво може, какви стъпки трябва да предприеме, и защо е задължено да го прави, както всеки е задължен да се присъедини към тази мрежа, ако иска да предприема нещо!
      Просто казано… Община Поморие е в правото си да се откаже от услугите на този оператор…
      Разбираемо е, когато има година/и с липса на валежи, но с десетилетия да е ясно, че е належаща подмяна на “главния довеждащ водопровод”, и през ден да получаваме информация за “аварията” му е … престъпление!
      Да не казвам, че и все още има акведукти на стотици години, които са активни, а Ние се оправдае за една тръба!!!
      Срам.

  2. За пореден път ставаме свидетели на абсурда наречен ВиК!
    Ще го кажа ясно, и го препоръчвам на всички жители, и стопански субекти на Община Поморие. Спирам да плащам вода. Всички трябва да спрат да го правят, или нивга няма да има оправия! Всякакви оправдания от страна на търговското дружество са във Наш/Ваш ущърб.
    Оставката на цялото ръководство на дружеството не стига! Говорим за престъпления, а не за административни нарушения.

  3. Водопроводната мрежа изградена по времето на бай Тошо вече се скапва. Както се скапва и държавата на абсурдите.Никъде няма изградена цялостна ВиК мрежа в България. В САЩ, Англия има 2 основни партии в други държави са 5-6 а тук са 1300 партии. Всяка година от съществуването на държавата България се основава партия А общата безотговорност е удобна корупционна схема за всеобщото ограбване на ресурси от държавата и държане в страх на раята. Така е било и ще бъде ви всеки веков в държавата на абсурдите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *