Пътни инциденти в Бургаска област

За пътните инциденти в Бургаска област съобщава пресцентърът на ОД на МВР-Бургас:

На 27.09.т.г. около 09.00 ч. на айтоския площад «Пазарен» пред дом №6, т.а. «Ивеко», със сливенска регистрация, управляван от 26- годишен мъж от Сливен при движение на заден ход блъска движещата се пътното платно 69- годишна пешеходка от руенското село Преображенци, която с фрактура на гръдната кост и ребрата, дясната ръка и ключица и разкъсно-контузна рана на ушната мида, с опасност за живота, е настанена за лечение в болница «Сърце и мозък».

На 27.09.т.г. около 16.32 ч. на бургаската улица «Одрин» №3 / пътен възел «Запад»/, поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира, блъскайки се в бетонен стълб товарен автомобил «Мерцедес Спринтер», с бургаска регистрация, управляван от 44 -годишен бургазлия, който с фактура на подбедрицата, без опасност за живота, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък».

На 28.09.т.г. около 14.18 ч. на кръстовището на бургаските улици «Сан Стефано» и «Стара планина» лек автомобил «Ауди А 3», с бургаска регистрация, управляван от 27- годишна бургазлийка не спира на пътен знак «СТОП» и отнемайки предомство допуска ПТП с мотопед «Симсон-50», с бургаска регистрация, управляван от 56 -годишен бургазлия, който с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 29.09.т.г. около 00.48 ч. на автомагистрала «Тракия», км. 326, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътна нива, лек автомобил «Ситроен Ксара Пикасо», с варненска регистрация, управляван от 65 -годишен мъж от Сливен, който с натъртвания, без опасност за живота, е настанен под наблюдение в болница «Сърце и мозък». Пострадала е и съпругата на водача и негова спътничка – 62 -годишна жена от Сливен, която с натъртвания, без опасност за живота, е настанена под наблюдение в болница «Сърце и мозък». От инцидента са нанесени материални щети по инфраструктурата : нарушени са четири бетонни кола за оградна мрежа и 25 м. метална оградна мрежа.

На 29.09.т.г. около 21.00 ч. на пътя Бургас – Варна, пред к-с «Съни дей-4» в Слънчев бряг самостоятелно катастрофира л.а. «Сузуки SX 4», с украинска регистрация, управляван от 45 -годишен украински гражданин с неподновена карта за временна закрила, живеещ в Несебър – установено е, че мъжът шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.33 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е със заповед за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет. По случая е образувано бързо производство.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *