Новият сезон на Летен театър-Бургас се открива на 3 юни с концерт на Георги Христов

Новият сезон на Летен театър-Бургас се открива с големият глас на България- Георги Христов
Един от най-иконичните певци в историята на българската музика обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове на 03.06.2024 г.,  от 20.30 ч. в Летен театър Бургас. Наименованието на новото му турне, както и новият му албум “Пей сърце” се очертава да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и свежо аудио звучене. Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните, магични изпълнения. За първи път ще прозвучи най – новата му песен за България, по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова. Новите хитове на магичния изпълнител , „Две целувки”,”Не подавай за сбогом ръка”,”Скитникът” и др., изпълнени с топлота и емоция, характерни за характера на Георги Христов ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, издълбоко излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ , магичен глас с чувствените текстове добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна песен за любовта и избора.
Гост изпълнител на неговите концерти тази година ще е неизменната му лична приятелка, голямата българска певица, Нели Рангелова, с която ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката, най – бляскавия им хит, „Когато се огледам в очите ти”. Песента отново потапя слушателите в магията на музиката в обич и вяра, и преданост в приятелството. Този мелодичен баладен химн, съчетаващ силните гласове на Христов и Рангелова, създава уникално съживяващо преживяване, което оставя дълбоко впечатление в сърцата на всеки слушател. Класата в пеене Георги Христов, мощните му гласови данни, нестандартния му дух, чувствеността в поднасяне пред публиката не само принася нови звуци и перспективи в българската музикална сцена, но и служи като вдъхновение за любителите на музиката .
Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му обособени с едно име „Пей сърце” създава вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България.

БИЛЕТИ в мрежата на Ивентим БГ,Каса ТОП СЪБИТИЯ с тел. 0896828088, ГрабоБГ, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи,

А може и от тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristov-pey-srce-turne-2024-burgas-leten-teatr- 1411718/performance.html

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *