Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти, станали  на 13 юни съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас:

На 13.06.т.г. около 08.22 ч. на автомагистрала «Тракия»,/на територията на Община Карнобат/ лек автомобил «Тойота Ярис», с ямболска регистрация, управляван от 30- годишна бургазлийка, поради движение с несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, губи контрол над автомобила, той се завърта и се блъска последователно в мантинелата и лек автомобил «Тойота Аурис», с бургаска регистрация, управляван от 61- годишен бургазлия. От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Тойота Аурис» и неговата 51 -годишна съпруга, които получили охлузвания и натъртвания, откарани са до ямболската болница, където са прегледани и освободени за домашно лечение. От инцидента са нанесени материални щети по пътната инфраструктура, като са деформирани три носещи метални колчета и две звена от еластична метална ограда.

На 13.06.т.г. около 16.50 ч. на пътя Карнобат – с. Соколово., поради употреба на алкохол от страна на водача и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, индивидуално електрическо превозно средство, управлявано от 59 -годишен мъж от с. Хаджиите, общ. Карнобат. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 2.26 промила. 59- годишният мъж с фрактура на ключицата и лопатката, е настанен за лечение в отделение «Ортопедия» към болница «Дева Мария» – кв. «Ветрен».

На 13.06.т.г. около 17.32 ч. на бургаската улица «Струга» до спирка до бл. 57 в к-с «Братя Миладинови», поради неоставяне на достатъчно странично разстояние настъпва пътени инцидент между електрическа тротинетка, управлявана от 39- годишен бургазлия и 81- годишен велосипедист от Бургас. От сблъсъка и двамата участници в пътния инцидент пострадали. 39- годишният бургазлия с фрактура на дясната пета, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък», а велосипедистът с разкъсна рана на лявата предмишница, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък».

На 13.06.т.г. около 19.35 ч. на кръстовището на улиците «Братя Миладинови» и «Димитър Юруков» в Средец, поради загуба на контрол при преминаване през гумен ограничител на скоростта в условията на наклон, самостоятелно катастрофира електрическа тротинетка, управлявана от 29 -годишен мъж от Средец, непритежаващ свидетелство за правоуправление. Същият с наранявания по главата / в кома/, с опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Реанимация» на УМБАЛ – Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *