Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско на 10 юли съобщава пресцентърът на ОД на МВР-Бургас:

На 10.07.т.г. около 13.45 ч. на айтоската улица «Станционна» пред дом №16, л.а. «Роувър 200», с бургаска регистрация, управляван от 76 -годишен айтозлия, който при заобикаляне на паркиран л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация, не осигурява достатъчно странично разстояние и го блъска странично. От ПТП пострадал водачът на л.а. «Роувър», който с болки в областта на лявата предмишница, е прегледан и оставен за наблюдение в отделение «Хирургия» на болница «Дева Мария».

На 10.07.т.г. около 17.00 ч. на ул. «Александър Стамболийски» срещу дом №40 в Средец, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост при навлизане в неравност на пътя / дупка/, самостотятелно катастрофира, преобръщайки се на пътнот оплатно, електрическа тротинетка «VS 120 – Sport», управлявана от 47 -годишен мъж от Средец, който с фрактура на лявото рамо, без опасност за живота, е откаран в блоница «Бургасмед».

На 10.07.т.г. около 20.00 ч. на пътя между руенските села Вресово и Люляково, км. 25, лек автомобил «Фолксваген Бора», с бургаска регистрация, управляван от 35- годишен мъж от с. Скалак, движейки се с несъобразена спрямо пътните условия, характера и интезивността на трафика скорост, навлиза в лентата за насрещно движение, където блъска челно движещия се правомерно лек автомобил «Джип Компас», със софийска регистрация, управляван от 28- годишна жена от София. От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Фолксваген» / получил охлузни рани/, водачката на л.а. «Джип Компас» / получила травма на гръдния кош/ и двете й спътнички / 82 – годишна жена от търговищкото село Здравец – получила травма на гръдния кош и 22- годишна плевенчанка – получила травма на подбедрицата/. И четиримата пострадали са прегледани в болница «Дева Мария» и освободени за домашно лечение.

На 10.07.т.г. около 20.15 ч. на пътя Созопол – Бургас, на около 500 м. след бензиностанция «ЛУКОЙЛ» в посока бул. «Тодор Александров», поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в предпазната мантинела, мотоциклет «Сузуки», с бургаска регистрация, управляван от 43- годишен бургазлия, който с фрактура на скапуларната кост / лопатката/, е настанен за лечение в отделение «Хирургия» на УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *