Без вода в Поморие на 3 юни (обновена)

Поради авария на довеждащия водопровод ще бъде спряно водоподаването за град Поморие на 3 юни, понеделник, от 08.30 ч . до приключване на работата по отстраняване на аварията. Първоначално излезе информация, че водата ще бъде спряна в неделя, но след преразглеждане на плановите ремонти, от ВиК съобщиха, че спирането на водата няма да е на 2-ри, а на 3- ти юни. От ВиК дружеството се извиняват да причиненото неудобство.

2 Отзиви

  1. Иванова

    Това е унизително отношение на ВиК към жителите на Поморие издевателство и нарушаване на техните права! Не стига, че плащаме прескъпа вода, но я няма, когато потрябва! Търпението на гражданите се изчерпа! Кой е виновен за това положение? Какво ще предприеме общ. Поморие за окончателното решаване на този проблем?

    • Виновен е Дружеството, което има издаден лиценз да оперира! А, то е 100 % Държавно!!!
      Общината има много възможности, но е зависима, както почти всички Общини!!!
      В преден коментар се пише за създаване на “резервоар” в Каблешково!!! Къв резервоар, какви пет лева!!!! В Закона, и Нормативите всичко е точно, и ясно описано за възможностите на Администрацията какво може, какви стъпки трябва да предприеме, и защо е задължено да го прави, както всеки е задължен да се присъедини към тази мрежа, ако иска да предприема нещо!
      Просто казано… Община Поморие е в правото си да се откаже от услугите на този оператор…
      Разбираемо е, когато има година/и с липса на валежи, но с десетилетия да е ясно, че е належаща подмяна на “главния довеждащ водопровод”, и през ден да получаваме информация за “аварията” му е … престъпление!
      Да не казвам, че и все още има акведукти на стотици години, които са активни, а Ние се оправдае за една тръба!!!
      Срам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *