Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти през почивните дни в Бургаско съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас:

На 21.06.т.г. около 10.35 ч. на пътя Варна – Бургас, км. 203,700 км., т.а. «Ивеко», с бургаска регистрация, управляван от 52 годишен мъж от Свети Влас, поради неспазване на дистанция допуска ПТП с л.а. «Форд Галакси», с бургаска регистрация, управляван от 42 -годишен несебърлия, който от своя страна след сблъсъка отскача напред и блъска л.а. «Хюндай Матрикс», с украинска регистрация, управляван от 47 -годишна украинска гражданка. От ПТП леки наранявания получило 9 -годишно момиченце от Финландия, возещо се в л.а. «Форд Галакси» / прегледано и освободено за домашно лечение/.

На 21.06.т.г. около 11.29 ч. в района до бл. 26 в ж.к. «Лазур» / до детска площадка/ 8-годишно момче – пешеходец от Бургас навлиза внезапно на платното за движение, удряйки в движещ се в посока бл. 28 лек автомобил «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 55- годишна бургазлийка. От ПТП пострадало момченцето, което получило охлузни рани в областта на левия крак и лакът / прегледано е в УМБАЛ – Бургас и освободено за домашно лечение, без опасност за живота/.

На 21.06.т.г. около 13.15 ч. на пътя София – Карнобат – Айтос – Бургас, км. 495+960, пор ади липса на достатъчна дистанция мотоциклет  «Хонда ХРВ 750», със софийска регистрация, управляван от руски гражданин, живеещ в Несебър блъска намаляващия скоростта си пред него л.а. «Ауди А 4», с русенска регистрация, управляван от 49- годишен мъж от русенското село Сандрово. От ПТП мотоциклетистът получил фрактура на лявата ръка / ключицата/, но е без опасност за живота / откаран е в болница «Сърце и мозък»/.

На 21.06.т.г. около 17.10 ч. на бургаската улица «Георги Папаянов» до бл. 19, поради движение с несъобразена скорост л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 71- годишен бургазлия застига и блъска отзад 67- годишен бургазлия, който с охлузни рани по лицето и ръцете, е настанен за лечение в отделение «Неврохирургия» към болница «Сърце и мозък», без опасност за живота.

На 22.06.т.г. около 17.55 ч. на несебърската улица «Иван Вазов» л.а. «Ауди А 7», с немска регистрация, управляван от 40 -годишен мъж от с. Стряма, излизайки от паркинг срещу х-л «Хармони Суитс» блъска мотоциклет «КТМ 500», с бургаска регистрация, управляван от 18- годишен мъж от с. Равда, с който се придвижвал и 14- годишен младеж от с. Равда. От ПТП пострадал 14 -годишният младеж, който с разкъсно-порезна рана над пръстите и три издърпани пръста на десния крак, без опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Ортопедия» към УМБАЛ – Бургас.

На 23.06.т.г. около 14.38 ч. на ул. «Обходна» № 8 в Българово, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътен бордюр и падайки на земята мотоциклет «Хонда Шедоу», с благоевградска регистрация, управляван от 63- годишен мъж от Разлог / стаж като водач – 8 год./, който с фрактура на черепа, с опасност за живота, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък».

1 коментар

  1. Жив катаджия няма по пътищата. Поне да сложат фалшиви коли и манекени с полицейска униформа да стряскат джигитите .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *