Част от ул. „Княз Борис I” ще бъде затворена за движение от 14-ти до 19-ти декември

За периода от 14.12. до 19.12.2014 г. /вкл./ улица „Княз Борис I” в Поморие , в участъка от автогарата до манастир „Св. Георги Победоносец ще бъде затворена за движение за всички превозни средства и в двете посоки.Поводът за това е извършването на строително-ремонтни дейности по проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата на град Поморие, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие. Движението ще се извършва по обходен маршрут по ул. „Мусала”.

4 Отзиви

  1. Помориец

    Улицата от манастира до холандското в посока Бургас е забранена за движение, но постоянно се кара в това платно и се създават реални предпоставки за ПТП, ПИСНА МИ ВСЕКИ ДЕН да има нахалници там, които да минават на милиметри от огледалата. Къде е КАТ?

  2. шофьор

    Къде да се движат автомобилите?Пълно безхаберие с поставянето на пътните знаци.

    • Помориец

      Като отиваш за Бургас – минаваш в дясно на манастира за към Слунчев Бряг и си завиваш на ляво – както правя всеки ден за работа!

      Пътните знаци НЕСЛУЧАЙНО са поставени там! Платното е стеснено и не става за 2 коли.

      Някой път ще се одерем с някой нахалник.

      Нищо че сме от Поморие, все още сме длъжни да спазваме знаците!!!

  3. Моля Ви се има си кадър на общината-небеизвестния офицер от службите Георги Събев преживял всички демократични кметове след 1990 година с пенсия от 750 лева и договор с кмета срещу 500 лв.
    А ся, га яди кифтета преди 1990 не викахте нали, ами духайте супата сега.