Възникнали пожари през уикенда

pojarЗа пожарите през уикенда съобщава ОД на МВР-Бургас:

На 03.09.т.г. около 14.30 ч. в Районно управление – Карнобат е получено съобщение за пожар, възникнал в навес, използван за склад към магазин за електроуреди втора употреба, разположен на карнобатската улица „Девети септември” №30, собственост на 63- годишен мъж. От инцидента навесът със складираните в него електроуреди изгорял напълно. При извършения оглед не са открити данни за умишлен палеж. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Карнобат.

На 04.09.т.г. около 04.10 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Мазда 6», с бургаска регистрация, собственост на 57- годишен бургазлия, паркиран в района на бл.414 в ж.к. «Меден Рудник» – огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Установено е, че от инцидента обгорели предната част, купето на автомобила и задната дясна гума. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

На 04.09.т.г. около 15.25 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получено съобщение за пожар, възникнал в сухи треви и ниска храстовидна растителност в близост до с. Велислав – огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

На 04.09.т.г. около 19.35 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получено съобщение за пожар, възникнал от незагасен огън, на който е приготвяна зимнина в частен имот, разположен на ул. «Винпромска» в Сунгурларе, собственост на 45- годишна жена. От инцидента изгорели 200 бали слама, съхранявани в близост до незагасения огън. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци.

На 05.09.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за горящи ниви в землището на с. Тънково – установено е, че от инцидента изгорели и близо 300 бали слама, собственост на 21 -годишен мъж от селото. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.