Купон на радио Power FM на 26 юли в Поморие

В разгара на лятото, радио Power FM за шести пореден път подготвя незабравими летни емоции за всички по Южното Черноморие. Само след седмица започва очакваното POWER FM SUMMER TOUR.

Всеки вторник и петък, от 19 юли до 12 август, програмата на радио Power FM ще се излъчва на живо от 8 морски града. От сутрин до вечер, всички жители и гости на Свети Влас, Несебър, Поморие, Созопол, Приморско, Царево, Ахтопол и Бургас  ще имат възможността да видят на живо водещите на радиостанцията – Деси, Милен, Иво и Петър Генчев, да се забавляват заедно с тях и да оберат наградите, които те са им подготвили. А слушателите?! За тях свежите, но горещи изненади, на живо в ефира, тепърва предстоят от най-горещите точки по Южното Черноморие.

Купонът на POWER FM SUMMER TOUR в Поморие ще бъде на 26 юли:

На обяд – на плажа около La Habana

Вечерта –  пред читалище „Просвета 1888”

Купонът ще е в центъра на града. Ако можеш да пееш, танцуваш или просто си забавен – ела и го покажи на екипа на POWER FM. Караоке ще забавлява всички туристи и жители. А певците с най-добро представяне ще бъдат възнаградени за таланта и смелостта си. Ще има песни, танци, поздрави –  все положителни емоции.

Традиционно, неизменна част от POWER FM SUMMER TOUR като генерален спонсори са Топливо АД – клон Бургас.  Екипът на радиостанцията и тази година ще бъде превозван от Generous Auto, официален дилър на Сузуки за Бургас и региона, другия генерален спонсор на кампанията. Като част от кампанията през 2016 година се присъединява и още една българска компания, а именно Матраци Симеонов.