Сбиване между няколко лица на паркинга на хотел в Слънчев бряг

На 25.07.т.г. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за скандал, последван от сбиване между няколко лица, осъществени на паркинга на хотел „Тарсис” в Слънчев бряг.
Изпратеният на място полицейски автопатрул установил, че спречкването възникнало между : 25 год. Г.С. и 31- годишната П.И., като последвала намесата и на 25 -годишния С.З. от обкръжението на Г.С.
Г.С. и С.З. нанесли няколко удара на придружаващия П.И. – В.И., който бил приведен в безпомощно състояние.
Своевременно са иззети записи от охранителните камери в близост до местопроизшествието и са установени свидетели на инцидента. Всички участвали в побоя лица са доведени в Районно управление – Несебър и задържани за 24 часа.
На 27.07.2015г. събраните по случая материали са докладвани в Несебърска районна прокуратура и е образувано административно производство по Указа за борба с дребното хулиганство. В резултат на това – на 28.07.т.г. с решение на съдия от Несебърски районен съд на Г.С. е наложена глоба в размер на 500 лв., на С.З. – глоба в размер на 100 лв. по повдигнатите обвинения за извършени нарушения по Указа за борба с дребното хулиганство.