УМБАЛ „Дева Мария” подарява безплатна 4D ехография

Безплатна безкръвна процедура за премахване на разширени капиляри и други награди ви очакват на щанда на болницата в изложение „Зона здраве”

Специално за бъдещите майки, УМБАЛ „Дева Мария” подарява безплатна 4D ехография. Пакетът включва консултация с д-р Борис Стоилов, фетална морфология, а освен това, пациентките ще получат още един специален подарък – диск със запис от прегледа.

Втората голяма награда е безплатна миниинвазивна процедура за премахване на разширени капиляри.

Посетителите на щанда на УМБАЛ „Дева Мария”, МЦ „Дева Мария” и МЦ „Света София” могат да се възползват и от преференциални ваучери за медицински грижи:

–         Специализиран педиатричен преглед от д-р Марийка Желязкова с 50 % отстъпка в МЦ „Света София”, на стойност 15 лева;

–         Пакет „Женско здраве” включващ гинекологичен преглед + ехография+ цитонамазка в МЦ „Дева Мария” на стойност 29 лв.

По 20 печеливши ваучера ще бъдат изтеглени с томбола на щанда в двата дни на изложението от 17.30 часа. В неделя ще бъдат изтеглени и двете големи награди – безплатна миниинвазивна процедура за премахване на разширени капиляри и безплатна 4D ехография, консултация с д-р Борис Стоилов + диск със запис от излесдването.

Талоните за участие в томболата, ще се подават на щанда на болницата.

Предвидили сме и полезни демонстрации и безплатни прегледи, които ще се проведат при следния график:

безплатно изследване на съдове с доплер – д-р Георги Николов – на 08.04 (събота) от 11:30 часа

безплатни кардиологични прегледи – д-р Денислав Бисеров – на 08.04 от 15:00 часа и на 09.04 (неделя) от 11:30 часа

безплатна консултация за захранване на бебето от 6 месеца до 1 година – д-р Марийка Желязкова – 09.04 (неделя) от 11:30 до 14:30 часа

безплатно измерване на телесните компоненти – на 08.04 (събота) от 11.00 до 15:00 часа

През двата дни на изложението на щанда на УМБАЛ „Дева Мария”, МЦ „Дева Мария” и МЦ „Света София” ще можете да направите и безплатно измерване на телесните компоненти. Ще ви помогнем да определите дали мазнините и водата в тялото ви са в здравословни стойности, каква е метаболитната ви възраст и общата ви физическа форма, което ще ви помогне по-бързо да се възстановите след раждане.

Изложение „Зона здраве” ще се проведе на 8 и 9 април в МОЛ „Галерия” в Бургас.