Феновете на Левски окупираха Бургас

Феновете на Левски окупираха Бургас в часовете преди финала за Купата на страната срещу Черно море. От снощи запалянковците на софийския тим започнаха да се събират край морето. Тази сутрин около 7.00 часа от столицата пристигна влак с десетина вагона пълен със запалянковци на Левски. Финалът за купата на България започва в 20.00 ч. на стадион „Лазур” . Над 500 полицаи ще бъдат ангажирани с охраняването . Част от феновете нямат билети, но се надяват да успеят да влязат на стадиона, пише gong.bg . „Сините шалчета“ вече започнаха веселбата на плажа и в заведенията до него. По-голямата част от агитката ще пристигне днес в по-късните часове. Мнозина от левскарите отседнаха в Слънчев бряг, Поморие и други места в близост до Бургас. По-късно в града се очаква и агитката на Черно море. Феновете от Варна ще пътуват организирано за мача на „Лазур“.
Създадена е временна реорганизация на движението в Бургас. Между 15.00 часа и полунощ в събота ще бъде разрешено паркирането на автомобили по бул. “Демокрация”, в участъка между ул. “Копривщица” и бул. “Ст. Стамболов”, както и на ул. “Димитър Димов” – между бензиностанция SHELL и бл. 29 на к-с “Зорница”. При тези участъци от уличната мрежа ще има полицейски служители, които да следят за спазване правилата за движение и да опазват обществения ред.
За радост на футболните запалянковци, които ще бъдат на финала, времето е прекрасно. Слънцето вдигна градусите, а безветрието гарантира удобни условия за футбол.