Поморийки спечелиха срещу Хасково, хандбалистки отправят упреци във Фейсбук

Лют дебат се разви в социалната мрежа във връзка с победата на поморийските хандбалистки в домакинския им мач срещу “Хасково”, който се игра в спортната зала на “Гранд Хотел Поморие”. В събота те спечелиха мача в групата на майсторките с резултат 32:23.
От хасковския тим се оплакват, че поморийки са спечелили мача, заради “грубата” си игра, а реферите са “помогнали” за успеха.
“Всичко каквото са писали не отговаря на действителността. Контузии винаги стават, дори и при вратарките. Може ли съдиите да помогнат, след като ги бихме с толкова голяма разлика в головете.” коментира треньорът Щерион Василев по повод писанията в интернет.

Интересен е коментарът и на хандбалистката Петя Петкова, която пише следното:

“Искам само да попитам едно нещо и то се обръщам към щаба на ХК ХАСКОВО. Нито искам да ви упреквам и оплювам, това ми е под нивото и не ми отива на годините да пиша глупости. Когато в първия сезон ние загубихме от вас с един гол това беше тежка загуба за нас, защото и вие знаете, че мача ви го подариха господата в черно (съдиите). Само искам да ви попитам след това прочетох те ли някъде такива тежки обиди и нападки от наша страна? Не ви отива да пишете такива неща. Аз лично ви имам за добър отбор, за разлика от вас пожелавам на отбора ви още много и добри постижения в пролетния сезон”, пише поморийската хандбалистка.

1 коментар

  1. Знам че е тежко когато загубиш,но и без да гледам мача,след като в резултат 9-10 гола загубиш,защо трябва да се пишат тези съчинения от грешки в съдийство,домакинство и други глупости.Извинете ме ако не съм прав.