Валери Симеонов оглави листата на НФСБ за евроизборите

Валери Симеонов, Слави Бинев и Велизар Енчев са първите трима в листата на НФСБ. Това стана ясно на пресконференцията днес, на която беше представена цялата листа на Патриотичния фронт.

„Листата е съставена с участие на всички партии, обединени около Националния фронт за спасение на България. Хора – патриоти, отговорни, действени и с доказани биографии. Решението за листата беше взето единодушно, без никакви противоречия. Последните три места са за председатели на партиите от съюза, това е достатъчно красноречиво. Единственото, което ни е водило е да служим на родината, а не удовлетворяването на лични амбиции. Целта ни в следващия Европейски парламент е да отстояваме интересите на родината ни с конкретните си действия” – заяви Валери Симеонов.

Слави Бинев заяви, че изборът на водач на листата в лицето на Валери Симеонов е най-доброто решение: „За мен никога не е било самоцел да оглавя листата. Най-важни са интересите на България. Тези от нас, от НФСБ, които отидат в ЕП са истински родолюбци, а не русофили или еничари на ДПС. На първо място ще е България – нашите семейства, деца, нашето бъдеще. Това, което може да направи един член на ЕП е да информира за нередностите в България европейските институции, да алармира медиите, което НФСБ ще продължи да прави и в следващия Европейски парламент.”

На пресконференцията присъстваха Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, /Съпредседатели на НФСБ/, Борис Ячев /Председател на НИЕ/, Слави Бинев /НФСБ, евродепутат в ЕП/, Георги Манев /Председател на СЕК/, както и всички участници в листата за евроизборите./КРОСС/