Сидеров: Искаме избори на 20-ти юли

„Ние сме за избори на 20-ти юли. Избори не ме притесняват. Изминалите бяха най-купените в историята. Аз съм удивен, че вчера на този Национален съвет на БСП, не стана дума за купуването на избори. Това бяха много купени избори, трябва да бъдат касирани и да бъдат проведени нови за Европейския парламент. Ще влезем в следващия парламент, аз не се притеснявам от избори. Къде са протестиращите, които искаха оставка? Къде са сега ГЕРБ и Реформаторския блок, които искаха незабавна оставка?” Това заяви пред журналисти пред Народното събрание лидерът на Атака Волен Сидеров.

„Ние имаме избиратели, които се интересуват защо не се взимат мерки срещу тези, които купуват гласове и имат фалшиви дарители. Чакам ходове от прокуратурата, която да повдигне обвинения и срещу лицето Бареков”, категоричен бе той.

„За вота на недоверие очаквам разговор с ГЕРБ, но аз не виждам къде е Бойко Борисов. Явно той има някакъв инструктаж в САЩ. Като внасяте вот трябва да са тук тези хора. Ние можем да помогнем този вот да свали правителството, а не да чакаме то само да реши кога. До вчера Цачева разказваше, че този вот хем ще го внасят, хем ще го изтеглят. Аз съм гласувал и преди против този кабинет”, припомни Сидеров. /КРОСС/