Орлин Павлов, Белослава и Любо с концерт в Бургас на 6 септември

Summer Jam е слънчев летен формат, който събира трима звездни приятели в един искрящ концертен спектакъл, организиран от агенция Елит Мюзик с любезното съдействие на Община Бургас, с подкрепата на хотел „Аква“ и с медийното партньорство на радио N Joy, BG радио и радио Powеr FM. В най-горещия финал на сезона Орлин Павлов, Белослава и Любо Киров обещават да споделят своите съвместни преживявания от лятото с публиката в Бургас. Усещане за взаимност, чистота и обич пълни техните крайморски приключения, за които сега ще даде сцена Летния театър.

Музикантите идват във Бургас на 6 септември след един изключително емоционален концерт във Варна. В чест на Деня на Съединението на България и с идеята да празнуваме българския празник с българска музика организаторите обявяват промоционални цени на билетите, с 5 лв. по-ниски от обявените номинации, като цените стават от 15 до 30 лв. Специална ВИП зона е с цени от 40 лв.

Обединяващата фигура на Summer Jam е композиторът и аранжор Живко Петров, който създава специално за този приятелски проект нови аранжименти на любимите хитове. „Песните ни ще прозвучат по-минималистично, по-фино, по-шик, по-лятно, ще бъдат по-леки“ – споделя Белослава, а Живко Петров допълва, че е търсил една по-акустична и по-човешка посока на звучене, защото вярва, че всичко в музиката трябва да се случва по естествен път.

Приятелският кръг всъщност ще бъде доста по-широк – на сцената ще излязат и JP3 трио – Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов – Еко, бас, Димитър Семов, ударни, заедно с гостите – китариста Ангел Дюлгеров и тромпетиста Росен Захариев – Роко. Изискан акустичен привкус ще добавят класическите музиканти от Арена квартет, а горещия ритъм ще задава другият много специален гост – перкусионистът Калин Вельов.

На въпроса „Защо Summer Jam?“ Живко Петров отговаря с усмивка: „Защото за всички нас лятото е много активно време. Концертът в Бургас на 6 септември ще ни обедини всички след летните турове като празничен финал на лятото, в който да споделим любовта си към музиката.“

Ще чуем големите хитове, емблематични за българската поп музика – „Мога”, „Има ли цветя” и „Имам само теб” на Любо, „Две луни” и „Слушай ме“ на Белослава, „Джеймс Бонд“, „Секунда“ на Орлин Павлов. А за да се получи истински джем, маестро Живко Петров е подготвил за тях и аранжименти за дуети.

За първи път любимецът на публиката Орлин Павлов ще изпълни песента от филма „Живи легенди“ заедно с JP3 и в нов аранжимент на Живко Петров. Ще чуем и толкова любимия на публиката дует на Орлин с Белослава „Всяка година по същото време“ , а накрая тримата заедно с Любо Киров ще поднесат и трио изненада на публиката в морския град – песента от култовия филм „Оркестър без име“ – „Оставаме“.

Билетите за Summer Jam могат да се купят от мрежата на Ивентим и в интернет от www.eventim.bg. Касите в Бургас са: Държавна опера Бургас, тел. 056 841 740, касата на Драматичния театър на ул.”Александровска”, Германос, Пикадили Изгрев, бензиностанции OMW. За информация и доставка на групови билети: Агенция Елит Мюзик, тел. 0888 322 398