Концерт на Белослава на 25 април в Бургаската опера

Първата обща песен на Белослава и Графа вече е факт. Композицията се казва „Сън“ и е по музика и аранжимент на Живко Петров. Текстът е на Белослава. „Сън“ има и видеоклип, режисиран от Бойко Щонов. Песента е част от новия албум на Белослава „Красотата“, чиято премиера е на 23 април в Зала 1 на НДК и на 25 април в Бургаската опера. И двата концерта са с начален час 20:00.

Албумът „Красотата“ ще бъде двоен. Единият диск е изцяло акустичен. По време на премиерните концерти двойният нов албум на Белослава ще се продава на специална цена.

На 23 и 25 април заедно с певицата на сцената в Зала 1 и в Бургаската опера ще бъдат Живко Петров, който е музикален продуцент на събитията и основен композитор на песните в албума, както и Димитър Семов, Росен Захариев-Роко, Димитър Кармафилов и Елена Кокорска. Специално участие ще има и Печенката. А Графа ще бъде гост на концерта в Зала 1, където двамата с Белослава ще изпълнят за първи път на живо съвместната си песен.

Билетите за 23 и 25 април са достъпни в мрежата на Eventim. За премиерата в Зала 1 на НДК билети се продават и на касите в Билетния център на Двореца на културата, а за концерта в Бургас – билети има на касата на самата Опера