Отборът на Поморие на бараж за „А”група

Отборът на ОФК “Поморие” завърши наравно при гостуването си на Ботев /Гълъбово/ и спечели правото да играе бараж с отбора на Монтана за влизане в “А” група. Срещата протече при много тежки условия и студено време, като двата отбора вложиха много усилия да победят в тази среща. В крайна сметка гол не бе отбелязан и срещата завърши 0:0. Така Поморие остана на 2-ро място с 53 точки , а 3-ият е с 49 точки.

В следваща среща отборът на ОФК “Поморие” приема на своя стадион ПФК “Локомотив”- Горна Оряховица, която среща ще бъде предавана на живо на 29.05.2016 г. /неделя/ от 18:00 часа по Диема спорт

Очаква да се получи истински празник на стадиона в Поморие ,тъй като представител на БФС ще награди домакините за спечеленото II-ро място и правото да участва в бараж за влизане в “А” ФГ. Ръководството на ОФК “Поморие” ще осигури много награди като – шалчета,фланелки и топки за зрителите присъстващи на мача. Освен състезателите от Детско-Юношеската Школа на ОФК “Поморие”, клубът осигурява присъствието и на футболните школи от Ахелой и Каблешково.