Вие сте тук: Начало » Актуално » Времето през почивните дни

    Времето през почивните дни

    vremeПочивните дни ще са прохладни. В събота температурите следобед ще се колебаят между 21 и 28 градуса. Най-високи стойности – в крайния югозапад. Вятърът ще е с по-силни пориви в Югоизточна България покрай преминаването на циклона „Янос”. Неделята ще е по-топла с градус-два навсякъде. В Източна България се очаква да е с по-значителна облачност и вятър, но валежи са малко вероятни.

    И през двата почивни дни морето ще е неспокойно с вълни между метър и два метра, по-високи по южните брегове. Утихване на вълнението се очертава във вторник. Заради вятъра по Черноморието дневните температури ще са между 20 и 25 градуса с по-високи стойности в неделя.

    Новата седмица ще започне със сухо време. Температурите ще се движат нагоре и към четвъртък-петък ще са с почти летни стойности – около 30 градуса. Леко смущение на времето се заформя през следващия уикенд. Прогнозите са над Източна Европа да премине студен атмосферен фронт от Запад на Изток с поредна серия краткотрайни и незначителни превалявания.

     

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе