Вие сте тук: Начало » Актуално » Новото служебно правителство встъпи в длъжност

    Новото служебно правителство встъпи в длъжност

    sluj-pravНовото служебно правителство положи клетва, назначено с президентски указ от днес, положи клетва.

    Министър-председател в кабинета отново е Стефан Янев. В сградата на президентството Янев благодари на президента Радев за доверието и оценката на свършеното от служебния кабинет.

    Доверие, което от името на новоназначения служебен кабинет, обещавам да бъде оправдано по най-добрия начин, заяви Янев.

    „Трябва да обърнем поглед напред. Новият служебен кабинет и неговите задължения могат да бъдат фокусирани в две направления – организацията на честни и свободни избори”, подчерта Янев.

    „Изборите са фундаментът на демокрацията, надявам се българските избиратели да са мотивирани и да имаме конструктивна конфигурация в следващия парламент. Нуждаем се от правителство подкрепено от стабилно парламентарно представителство”, заяви още той.

    “България се нуждае от устойчива перспектива. Едновременно с това, времето, което предстои, няма да е леко. Предстоят тежки месеци и ще трябва да се полагат много усилия за решаването на проблемите на гражданите, да се управляват ефективно кризите и да се предотвратяват нови такива. Служебният кабинет ще положи всички усилия интересите на гражданите да бъдат защитени.

    Оценката за служебните кабинети ще бъде дадена от българските граждани. Ще продължа да работя съвестно и отговорно в интерес на страната си. Каузата е една – България и нейното благополучие”, каза още Стефан Янев./КРОСС/

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе