Благоевград освирка Бареков

С хули и освирквания посрещнаха журналиста Николай Бареков в Благоевград, където е поредната спирка от турнето на “България без цензура”.
“Махай се! Изчезвай!”, крещяха по адрес на директора на TV 7 част от хората на централния площад в града. Други настояваха той да напусне сцената и да си отиде, предаде КРОСС.
Полицията направи кордон между него и агресивните мъже, едва след като журналистът обяви, че на площада има полицаи, но те си траят и не се намесват.
“Има агитка, явно пратена от ГЕРБ”, каза водещият. Той обяви, че ще открие за кратко предаването, след което ще реши дали да продължи с думите “Отказвам да участвам в подобен евтин трик”.
“Ако искате да ме обесите тук, на площада, с главата надолу, по европейски, ще ви олекне ли?”, попита водещият агресивно настроените саботьори.
Водещият призова хората на препълнения площад:
“Бъдете заедно! Това, което ви казвам аз, е че заедно сте по-силни и от Цветанов, и от Борисов, и от БСП и ДПС. Защото площадът е разделен. Бъдете заедно! Вие сте жертви, заедно с вас и аз съм жертва”, каза в емоционално слово журналистът.