Втори човек се хвърля от Моста в Бургас

Възрастен мъж  е скочил от Моста в Бургас днес. Служителите на ОДМВР-Бургас работят по установяване на  самоличността на удавника,  причините за смъртта и дали се касае за самоубийство.

От полицията съобщават следното: На 03.04.т.г. около 14.45 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че от страната на платформата за акостиране на плавателни съдове на бургаския мостик, във водата е забелязано тялото на удавен мъж. Тялото е извадено в района на пясъчната ивица между «Морско казино» и бар «Нептун», като е установено, че се касае за тяло на мъж на видима възраст около 70 – 75 год. Същият към момента е с неустановена самоличност. По трупа не са установени видими следи от насилствена смърт. Тялото на възрастния мъж е откарано за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ – Бургас.

Това е вторият случай на удавяне- в петък млада жена скочи от моста в Бургас рано сутринта. Тя е пътувала с нощния влак от София и пристигайки в Бургас се отправила директно към Морската градина. Отишла на моста и скочила. Тялото й е извадено от вода с помощта на рибари. При извършения оглед на втория етаж на мостика е открита дамска чанта с лични документи, банкови карти и ж.п. билет за пътуване от гара София до гара Бургас с дата 31.03.т.г. Констатирано е, че скочилата жена е 38- годишната Д.С. от София. Тялото й е откарано за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от  служители на Първо Районно управление – Бургас.