ДСБ зове: Протестирайте докато падне кабинетът

Нека хората да протестират най-малко докато падне кабинетът, което вярваме, че е въпрос на дни и докато бъдат насрочени нови избори. Към това призова Радан Кънев от ДСБ по време на пресконференция, предаде КРОСС. Той допълни, че вече е видно, че новият парламент не може да раздели държавата от мафията.
Стигнахме до извода, че това е протест, насочен към бъдещето на нашата държава. Това е протест на средната класа нещо, което се случва за първи път, заяви Кънев.
Той за пореден път засвидетелства подкрепата на тъмносините по линия на протестиращите и призова симпатизантите на ДСБ да участват активно, за да не допуснат протестът да бъде яхнат от хора на олигархията и ако има провокатори, да направят така, че те да не бъдат забелязани.
Тъмносините категорично се противопоставят многохилядния протест в София да се превърне в параван, зад който да се скрият Бойко Борисов и Цветан Цветанов, защото те са в основата на проблема.
От ДСБ са убедени, че ще се стигне до предсрочни избори и то много преди евроизборите догодина. Според тях нещата са много критични, предвид и вътрешните проблеми в групата на БСП.