Екипи на EVN България ще дежурят по време на Великденските празнични дни

Във връзка с предстоящите официални празнични и почивни дни по време на Великденските празници EVN България информира, че общо 75 екипа на дружеството са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването. Дружеството е осигурило хора и техника, които да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България.
С цел запазване уюта и комфорта на клиентите, дружеството няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

В събота, 30.04.2016 г., ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на консумирана енергия, в Бургас са на ул. „Цар Петър“ 2, от 09:00 ч. до 13:00 ч. и търговски център на ул. „Отец Матей Миткалото“ №45, от 09:00 до 20:00 ч. (касата е отворена и на 29.04, 01.05 и 02.05).

На официалните почивни дни 29.04, 01.05 и 02.05.2016 г. касовите салони на „Български Пощи“ ЕАД няма да работят.

Денонощно на разположение на клиентите е и системата за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

EVN България препоръчва на своите клиенти да заявят получаване на безплатни SMS или имейл  – известие за издадена фактура и известие при наличие на просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. И двете известия са подходящи за клиенти с повече от едно място на потребление. Заявката става по имейл на info@evn.bg, на място в EVN Офис или по поща(адрес: EVN България, ул. “Христо Г. Данов” 37, 4000 Пловдив, България).