За втора поредна година Орлин Горанов печели „Бургас и морето“

Песента „Импресия” в изпълнение на Орлин Горанов спечели първа награда на провелия се снощи музикален фестивал „Бургас и морето”, съобщи Gramofona.com . В конкурса участваха 11-песни. Текстът на „Импресия” е на Александър Александров, музиката на Александър Савелиев, а аранжиментът на Кристиян Илиев и Александър Савелиев. С тази песен Орлин Горанов печели за втора поредна година „Бургас и морето“, припомняме, че миналата година той пя в дует с Кристина Димитрова.

Журито беше в състав Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров, както и майсторите на китарата Цветан Недялков и Иван Стоянов от Ку-ку Бенд, с председател проф. Михаил Белчев.

На второ място журито класира песента „Приказка за любовта” на Гергана Великова. Текстът на песента, спечелила втората награда, е на Гриша Трифонов, а музиката и аранжиментът на Георги Русев.

Трета награда журито присъди на песента „Нова любов”, изпълнена от Илия Ангелов. Текстът е на Таня Бойчева, а музиката и аранжиментът на самия Илия Ангелов.

Наградата на зрителите спечели песента „Всичко е наред”, изпълнена от Ралица Ангелова и Георги Дюлгеров. Музиката и аранжиментът на творбата са дело на Светослав Лобошки, а текстът на Лора Гочева –Лора.

Снимка и видео: Петър Генчев