Най-грандиозното сватбено изложение на Бургас се завръща през ноември

Чудесни новини за всички, на които им предстои едно от най-важните събития в живота: встъпването в граждански брак. На 17, 18 и 19 ноември (четвъртък, петък и събота), в Бургас ще се състои третото издание на Grand Wedding Expo. Престижното и много успешно сватбено изложение ще превърне в истинска феерична приказка елегантните пространства на символа на гостоприемството на Бургас – Гранд хотел и СПА Приморец.

Този път форматът ще предложи още по-богат микс от специалисти и услуги, свързани със специалното тържество. Флористи, сватбени агенции, фотографи, сладкари, дизайнери на булчински рокли, ювелири, изключителни бармани, коафьори и гримьори, шеф-готвачи от Бургас, региона и цялата страна, са само част от специалистите, които са добре дошли да покажат своята работа на бъдещите младоженци.

Какво по-добро място, да откриеш всичко необходимо за своята сватба, от Гранд хотел и СПА Приморец? Знаковият хотел напомня като стилистика двореца, в който всяка бъдеща булка би се радвала да каже „Да“ на своя принц. Градината, ресторантите, различни кътчета от интериора са сцена на многобройни топли моменти, фотосесии, наздравици „горчиво“.