Пътните инциденти в Бургаско през изминалия ден

odmvr_BurgasЗа пътните инциденти в Бургаско през изминалия ден съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас:

На 21.10.т.г. около 19.02 ч. на кръстовището на бургаските улици «Княз Борис I» и «Шейново», л.а. «Тойота Аурис», с бургаска регистрация, управляван от 33- годишен бургазлия, при движение от Младежкия дом в посока ул. «Христо Ботев», отнема предимството и блъска правомерно пресичащата по пешеходна пътека 73- годишна бургазлийка, която с шийна травма, без опасност за живота, е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас.

На 21.10.т.г. около 21.00 ч. в района на Ришкия проход, км. 64.500 с посока на движение от Шумен към Карнобат, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътни дървета, влекач «Мерцедес», с турска регистрация, управляван от 59 -годишен водач с двойно гражданство, който с пневмоторакс, две счупени ребра, счупена гръдна кост и съмнение за счупен лумбален прешлен, с опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Реанимация» към УМБАЛ – Бургас.

На 21.10.т.г. около 14.15 ч. на пътя с. Ново Паничарево – с. Ясна поляна, км. 7,000, поради движение с несъобразена скорост в условията на ляв завой, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно, мотоциклет «Сузуки 600», с бургаска регистрация, управляван от 32- годишен мъж от Приморско, който с фрактура на лявата ръка, без опасност за живота, е откаран в УМБАЛ – Бургас.

На 21.10.т.г. около 14.30 ч. на ул. «Яна Лъскова» в созополското село Росен, лек автомобил «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 55 -годишен бургазлия при подход за гараж към дом № 63, блъска 42- годишна пешеходка от с. Гранитец, общ. Средец, без сериозни наранявания и опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ І Бургас и освободена за домашно лечение