Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти на 11.07.2023 г. съобщи пресцентърът на ОД на МВР-Бургас:

На 11.07.т.г. около 14.40 ч. на пътя с. Паницово – Каблешково, при спускане в остър ляв завой, водачът на специален автомобил «Ивеко», с варненска регистрация / бетоновоз/ – 38 -годишен мъж от с. Смолник навлиза в лентата за насрещно движение и допуска ПТП с правомерно движещия се лек автомобил «Рено Еспейс», с варненска регистрация, управляван от 57 -годишен мъж от Долни Чифлик. От пътния инцидент пострадал водачът на лекия автомобил, който с открито счупване в областта на коляното на левия крак, е настанен в клиника по «Ортопедия» към МБАЛ – Варна, без опасност за живота. .

На 11.07.т.г. около 15.34 ч. на бургаската улица «Цар Петър» / до Областна управа/, водачът на автобус «Иризар Иебус», с бургаска регистрация, собственост на «Бургас бус» ЕООД – 53- годишен бургазлия, спира рязко, в резултат на което на пода в автобуса пада 16 -годишна бургазлийка, която с контузия на главата, е прегледана на място от медицински екип и освободена за домашно лечение, без опасност за живота

На 11.07.т.г. около 18.00 ч. на пътя между руенските села Шиварово и Дъскотна, в условията на завой, мотоциклет «Хонда», с великотърновска регистрация, управляван от 22 -годишен мъж от Свищов / лишен от правоуправление по административен ред с наказателно постановление от 26.01.2023 г. на ОДМВР Варна, влязло в сила на 24.03.23 г./ навлиза в лентата за насрещно движение и допуска ПТП с лек автомобил «Митцубиши Паджеро Спорт», с пловдивска регистрация, управляван от 41- годишен мъж от пловдивското село Граф Игнатиево, с който се придвижвали 35- годишната му съпруга и 9- годишната им дъщеря. От ПТП пострадал мотоциклетистът, който с фрактура на ръката и тазобедрената кост, както и тъмни петна по белия и черния дроб, е настанен за лечение в болница «Сърце и мозък» – Бургас, без опасност за живота.