Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско през вчерашния ден съобщава пресцентърът на ОД на МВР-Бургас:

На 25.10.т.г. около 11.40 ч. по пътя Бургас – Малко Търново, км. 297+0, л.а. «Ауди А 4», с бургаска регистрация, управляван от 61- годишен мъж от с. Звездец, общ. Малко Търново при изпреварване не оставя достатъчно странично разстояние и допуска ПТП с велосипед, управляван от 47- годишен бургазлия, който с охлузване и натъртване, без опасност за живота, е откаран в болница «Бургасмед».

На 25.10.т.г. около 13.15 ч. на пътя Айтос – Провадия, км. 71+850 / територията на община Руен/, поради движение с несъобразена с пътните условия и релефа скорост, самостоятелно катастрофира в условията на ляв завой, преобръщайки се в крайпътна канавка, товарен автомобил – влекач «Ивеко» с прикачено полуремарке, с бургаска регистрация, управляван от 64 -годишен бургазлия. От ПТП няма пострадали хора, като са нанесени материални щети по влекача, прикаченото полуремарке и превозвания товар /битум/.

На 25.10.т.г. около 15.30 ч. на кръстовището на бургаските улици «Шейново» и «Цар Асен» лек автомобил «Мерцедес Е 320», с бургаска регистрация, управляван от 27- годишен бургазлия не пропуска дясно движещия се лек автомобил «Хонда Джаз», с бургаска регистрация, управляван от 56 -годишна бургазлийка, като допуска пътен инцидент с него. От ПТП пострадали : 49 -годишната пътничка в лекия автомобил «Мерцедес» / прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение с контузия на рамото, без опасност за живота/ и 72 -годишната пътничка в лекия автомобил «Хонда Джаз» / прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение с контузия на гръдния кош, без опасност за живота/.

На 25.10.т.г. около 17.27 ч. на ул. «Апостол войвода» – «Лакомата спирка» в ж.к. «Меден Рудник» лек автомобил «Ауди А 3», с бургаска регистрация, управляван от 32- годишен бургазлия отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека 47- годишна пешеходка, която с контузия на главата, е прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.