Роят се кандидатите за кмет на община Несебър, съставните селища и общински съветници

След регистрацията на Инициативния комитет  за независимия кандидат – кмет  на община Несебър Николай Димитров започнаха да се роят кандидат до кандидат, както в общината, така и в съставните,а също и за общински съветници.

Общинската избирателна комисия – Несебър регистрира кандидат за кмет на Община Несебър Звезделина Каравелова от ПП „Възраждане”, представлявана от Костадин Костадинов.Партията ще има кандидати за кмет на кметство в гр. Обзор, гр. Свети Влас и с. Гюльовца и за общински съветници.

За кмет на Община Несебър се регистрира и Лазарина Стоянова от ПП „Земеделски съюз „Александър Стамболийски”, представлявана от Спас Панчев, а от съюза ще има и кандидат общински съветници.

Ивелина Дянкова е упълномощена да подкрепи потенциалния  кандидат за кмет на Общината, представлявана от ПП „Български социалдемократи”на  Георги  Анастасов, а ще имат и общински съветници.

Коалиция от партии „Заедно за силна община” се регистрира Михаил  Михов като  кандидат – кмет на Община – Несебър, представлявана от Цветан Цветанов. Коалицията се е регистрирала  в изборите за кмет на кметство в:  гр. Свети Влас, гр. Обзор, с. Равда,  с. Оризаре, с. Тънково, с. Кошарица и с. Гюльовца и с. Баня , а също така и за кандидати общински съветници.

Това е най-големия рояк кандидати за  кмет на община Несебър, съставните селища на общината и общинските съветници.

Максим МОМЧИЛОВ