Само за ден петима удавени

За петима удавени  на 12 септември съобщава пресцентърът на ОД на МВР-Бургас:

На 12.09.т.г. около 11.30 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за удавен мъж на Южния плаж в Несебър срещу х-л «Афродита» – установено е, че това е 73- годишен румънски турист. Тялото е откарано за аутопсия в отделение «Съдебна медицина» към УМБАл – Бургас.

На 12.09.т.г. около 11.40 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за двама удавени мъже на неохраняем плаж в местността «Иракли» – установено е, че това са двама братя / на 67 и 70 години/, чешки граждани, влезли в България през ГКПП – Аерогара Бургас на 09.09.т.г. По данни на очевидци единият от чехите влязъл във водата и започнал да се дави, а брат му се опитал да го извади от морето, но безуспешно.

На 12.09.т.г. около 11.45 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за удавен мъж в района на пост №3 на Южния плаж в Приморско – установено е, че това е 58- годишен мъж от София, чието тяло е откарано в отделение «Съдебна медицина» към УМБАЛ – Бургас за аутопсия.

На 12.09.т.г. около 12.50 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за удавен мъж на плажа до базата на Министерски съвет в Слънчев бряг – към момента самоличността на мъжа не е установена. Тялото е откарано за аутопсия в отделение «Съдебна медицина» към УМБАл – Бургас.

Работата по случаите продължава.